test

Vorige week tekende Bijdevaate Verzekeringen, WEA Zuid-West, Geluk Groep, Geronimo Leatherworks, Adfranse Automatisering en D. van Wolferen Marine Inspection & Consultant de nieuwe sponsorcontracten. Een moment waar we als club maar wat trots op zijn.

Op woensdag 12 juli neemt het vlaggenschip van Bruse Boys het op tegen de profs van ADO Den Haag tijdens het jaarlijkse Business Event dat georganiseerd wordt door de sponsorcommissie ‘Samen Paars’ van voetbal vereniging Bruse Boys.

Het jaarlijkse Business Event staat zoals gebruikelijk in het teken van gezelligheid, voetbal en bedrijvigheid. Juist deze combinatie is al jaren een succesfactor voor dit evenement. Alle informatie over het programma dat start vanaf 14:00 uur en ticketverkoop van het Business Event kunt u vinden via http://tickets.samenpaars.nl/.

De wedstrijd tussen Bruse Boys en ADO Den Haag op woensdagavond 12 juli vangt aan om 19:30 uur. Tickets voor enkel de wedstrijd zijn tevens met voordeel te koop via http://tickets.samenpaars.nl/. Uiteraard kunt u uw ticket ook aan de kassa kopen. 

Aanstaande zaterdag neemt Bruse Boys 1 het thuis op tegen Terneuzense Boys 1. Gaat Bru het jaar winnend afsluiten en als 'Herbstmeister' de winterstop in of steekt Terneuzense Boys daar een stokje voor? De 'Boys' uit Terneuzen zullen er alles aan willen doen om aan te haken bij de top van de 2e klasse, zodat ze voorlopig even niet naar de onderste regionen hoeft te kijken. Kom Bru steunen in de laatste competitiewedstrijd van het kalenderjaar. De wedstrijd vangt een kwartier eerder aan als gebruikelijk, namelijk om 14:15 uur (!). 

Aanstaande zaterdag neemt Bruse Boys 1 het op tegen de nummer 2 van de ranglijst, Serooskerke. Serooskerke, dat een geweldige seizoensstart kent, zal het gat met de middenmoot willen vergroten en tegelijkertijd het gat met 'Bru' willen dichten. Na 9 wedstrijden zijn de onderlinge verschillen nog altijd klein te noemen. Bruse Boys zal daarentegen revanche willen nemen op afgelopen zaterdag waarin het de eerste helft van haar slechste kant heeft laten zien. Ondanks het verlies biedt de tweede helft tegen Nieuwdorp perspectief om de ongeslagen thuisstatus 'gewoon' te behouden en dus het gat met de achtervolgers opnieuw te vergroten. Uiteraard bent u van harte welkom op sportpark Volharding om deze wedstrijd te aanschouwen. Zoals gewoonlijk vangt de wedstrijd aan om 14:30 uur.

Balsponsor voor deze wedstrijd is Visvoordeel, bekend van de lekkerste vis bij u thuis bezorgd. Bedankt voor de steun!

Erg lang hebben ze er niet over na hoeven denken. De nieuwe hoofdsponsor van VV Bruse Boys, Rabobank Oosterschelde, heeft vertrouwen in de komende samenwerking met de Bruse vereniging. “Een hoog kwaliteitsniveau, een juiste uitstraling en exposure, dat is wat voor ons de doorslag gaf”, zegt Ad de Korte, Directievoorzitter Rabobank Oosterschelde. Maatschappelijk betrokken in de kernen “De Rabobank is dichtbij, betrokken en toonaangevend. Op deze manier willen we inhoud geven aan het bankieren en maatschappelijk verantwoord zijn in de regio. Vroeger waren we vooral fysiek aanwezig in de kernen, maar doordat onze klanten steeds meer gebruik zijn maken van het internet, zijn we overgestapt op een andere klantbenadering. We hebben in diverse kernen medewerkers van de bank als ambassadeurs benoemd. Heleen van Otzel bijvoorbeeld, zij is het aanspreekpunt voor Bruinisse.  

Agenda

Geen evenementen

Clubprogramma

Programma voor de komende week

di 27 okt

19:45
DBGC JO23 - Bruse Boys JO23

(hoofdsponsor)

bijdevaate.jpg 

Clubuitslagen

za 24 okt

De Meeuwen - Bruse Boys
Bruse Boys 2 - De Meeuwen 2
SPS 3 - Bruse Boys 3
Colijnsplaatse Boys 3 - Bruse Boys 4
ST Bruse Boys/Duiveland JO15-1 - ST Kapelle/Hansweertse Boys JO15-1
SC Welberg JO14-1 - Bruse Boys JO14-1
NVS JO12-1G - Bruse Boys JO12-1
Nieuw Borgvliet MO15-1 - ST Bruse Boys/Duiveland MO15-1

za 17 okt

Bruse Boys - NSVV
Groote Lindt 2 - Bruse Boys 2
Duiveland 3 - Bruse Boys 4
ST Bruse Boys/Duiveland JO15-1 - ST FC de Westhoek '20/ZSC '62 JO15-1
Bruse Boys JO14-1 - DSE JO14-1
(subsponsors)
Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

 

tribunestoeltjesponsor

 

vriendenloterij

 

unitosports

 

lidworden