Op woensdag 12 juli neemt het vlaggenschip van Bruse Boys het op tegen de profs van ADO Den Haag tijdens het jaarlijkse Business Event dat georganiseerd wordt door de sponsorcommissie ‘Samen Paars’ van voetbal vereniging Bruse Boys.

Het jaarlijkse Business Event staat zoals gebruikelijk in het teken van gezelligheid, voetbal en bedrijvigheid. Juist deze combinatie is al jaren een succesfactor voor dit evenement. Alle informatie over het programma dat start vanaf 14:00 uur en ticketverkoop van het Business Event kunt u vinden via http://tickets.samenpaars.nl/.

De wedstrijd tussen Bruse Boys en ADO Den Haag op woensdagavond 12 juli vangt aan om 19:30 uur. Tickets voor enkel de wedstrijd zijn tevens met voordeel te koop via http://tickets.samenpaars.nl/. Uiteraard kunt u uw ticket ook aan de kassa kopen. 

Laat een reactie achter op dit bericht.

Agenda

Geen evenementen

Clubprogramma

Programma voor de komende week

di 27 okt

19:45
DBGC JO23 - Bruse Boys JO23

(hoofdsponsor)

bijdevaate.jpg 

Clubuitslagen

za 24 okt

De Meeuwen - Bruse Boys
Bruse Boys 2 - De Meeuwen 2
SPS 3 - Bruse Boys 3
Colijnsplaatse Boys 3 - Bruse Boys 4
ST Bruse Boys/Duiveland JO15-1 - ST Kapelle/Hansweertse Boys JO15-1
SC Welberg JO14-1 - Bruse Boys JO14-1
NVS JO12-1G - Bruse Boys JO12-1
Nieuw Borgvliet MO15-1 - ST Bruse Boys/Duiveland MO15-1
(subsponsors)
Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

 

tribunestoeltjesponsor

 

vriendenloterij

 

unitosports

 

lidworden