Beste spelers en ouders van Bruse Boys,

vv Bruse Boys wordt op 9 & 10 juli omgetoverd tot een echte FC Schalke 04-trainingslocatie. Jullie krijgen de kans om samen met andere voetballers uit de regio te trainen volgens de visie van de Duitse topclub FC Schalke 04. Onder de begeleiding van gecertificeerde trainers kunnen jullie de meest fantastische voetbaldagen beleven en jullie voetbaltalent ontwikkelen.

Er zijn slechts een beperkt aantal aanmeldingen mogelijk en hierbij geldt helaas dat vol ook echt vol is. Meld je dus snel aan via www.schalkeauftournee.nl/aanmelden en verzeker je van je plekje bij deze gave voetbaldagen.

Bij aanmelding krijg je een origineel voetbalshirt van FC Schalke 04. Om de samenwerking met vv Bruse Boys te vieren, ontvangen onze spelers van 6 t/m 15 jaar tot 23 december gratis een naam en rugnummer op het FC Schalke 04 voetbalshirt. 

Maar let op: je hebt 7 dagen om gebruik te maken van de kortingscode.

Een ideaal kado voor de kerst

Om je gratis naam en rugnummer te ontvangen, dien je de kortingscode SHIRTKONING in te vullen op het aanmeldformulier. Meld jij je samen met je broertje(s) of zusje(s) aan dan kun je gebruik maken van de kortingscode SHIRTKONING2 of SHIRTKONING3.

 

De tweede dag bestaat uit een bezoek aan de Veltins Arena in Gelsenkirchen, het stadion waar FC Schalke 04 haar thuiswedstrijden speelt. De reis zal per touringcar worden afgelegd en er is begeleiding aanwezig. Ook kun je je ouders, verzorgers, broertje, zusje, opa en oma meenemen met deze busreis. Dit kun je aangeven op het aanmeldformulier.

Wil jij deelnemen aan deze gave voetbalervaring? Zorg dan dat je er op 9 & 10 juli 2018 bij bent en meld je vandaag nog aan via www.schalkeauftournee.nl/aanmelden.

Mit Königsblauen grübe,

Het bestuur

Laat een reactie achter op dit bericht.

Clubprogramma

Clubuitslagen