Bruse Boys 2 heeft in Nico Schoute de nieuwe trainer voor het seizoen 2020/ 2021 gevonden.
 
Nico is een (oude) bekende in Bruinisse. In het seizoen 2004/2005 en het daaropvolgende seizoen werd hij als hoofdtrainer tweemaal (!) kampioen met Bruse Boys 1 en promoveerde Bru van de 4e naar de 2e klasse. Tussen 2013 en 2016 beleefde Nico zijn tweede periode bij Bruse Boys, als trainer van Bruse Boys 2.
 

Mark Bleiji, speler van SKNWK, volgt het spoor van Jarno van Nieuwenhuize.

Ook Bleiji is namelijk in het seizoen 2020/2021 in het shirt van Bruse Boys te bewonderen. De voetballer kwam vier seizoenen geleden over uit de jeugd van MZC'11 en wilde eigenlijk toen al, zo meldt de website van het Nieuwerkerkse SKNWK, naar Bruinisse gaan. Hij besloot alsnog om met wat vrienden bij SKNWK JO19 te gaan spelen. Echter, omdat deze vrienden (onder andere Julian van Nieuwenhuize en Kenneth Boogerd) al eerder vertrokken naar Bruse Boys en ook Jarno van Nieuwenhuize aankomend seizoen naar ‘Bru’ gaat, heeft Bleiji besloten om de overstap te maken. 

(Bron: WereldRegio)

De toernooicommissie heeft helaas besloten om de geplande toernooien te schrappen. Mochten er later dit jaar nog toernooien worden georganiseerd, dan houden we jullie hiervan op de hoogte.

Voor de jeugd (t/m 18 jaar) was het al toegestaan om voorzichtig georganiseerd en beheersbaar te sporten. Afgelopen woensdag heeft het kabinet op de persconferentie een aantal coronamaatregelen voor sporters vanaf 18 jaar versoepeld. Voor ons betekent dit het volgende:

Hopelijk gaat de bal snel weer rollen en kan het nieuwe seizoen van start. Voor dit nieuwe seizoen is het tweede elftal van Bruse Boys, uitkomend in de eerste reserve klasse zaterdagvoetbal, op zoek naar een nieuwe trainer.

Ben jij een ambitieuze, potentiële, communicatieve en hands on trainer? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Vorige week hebben wij te kennen gekregen dat Michel Maaskant volgend seizoen niet meer als speler van Bruse Boys te bewonderen is. Maaskant heeft te laten weten dat hij vanaf volgend seizoen voor de groep zal staan van Kloetinge O(nder)23.

Met een wereldgoal in de uitwedstrijd tegen de Meeuwen zette (zonder dat we dat toen wisten) Michel een uitroepteken achter deze periode als speler van Bruse Boys: in de 93e(!) minuut nam hij vanuit de middencirkel de bal direct op de slof en gaf daarmee de doelman van de Meeuwen het nakijken. 

 

Na afgelopen dinsdag is het duidelijk: het seizoen wordt helaas niet meer afgemaakt. Voor Bruse Boys 1 betekent dit dat zij volgend seizoen wederom starten in de tweede klasse.

Gelukkig is er ook goed nieuws. Volgend seizoen komen twee spelers Bruse Boys versterken. De terugkeer van Rick Jonker is een feit. De 24-jarige aanvaller keert na een seizoen bij SSV’65 in Goes terug bij Bruse Boys.

Daarnaast treedt Jarno van Nieuwenhuijzen in de voetsporen van zijn vader en broer (Julian), en komt ook hij ons aankomend seizoen versterken. Afgelopen seizoen was Jarno goed voor maar liefst 17 doelpunten in het eerste elftal van S.K.N.W.K. Wij hopen natuurlijk dat hij deze reeks volgend jaar kan voortzetten.

Beide spelers welkom en veel succes aankomend seizoen!

Bij herstart na de carnavalspauze, heeft Bruse Boys 2 zijn ware aard weer eens laten zien. Echter, aan het eind van de rit stond het wel weer zonder resultaat maar zeker de eerste helft biedt perspectief.

Bruse Boys 2 is in de derby bij MZC hard onderuit gegaan. De ploeg werd volledig overklast met een 4-0 nederlaag, waardoor handhaving steeds moeilijker wordt.

Na een aantal nederlagen op een rij, heeft een strijdend Bruse Boys 2 een punt overgehouden aan de thuiswedstrijd tegen de Meeuwen.

Komende dinsdagavond, 11 februari, speelt het eerste elftal op Volharding een oefenwedstrijd tegen DVV'09. Het team uit Dirksland staat op de tweede plaats in de 4e klasse West II. De wedstrijd begint om 20.00 uur, en scheidsrechter is Jan van Gurp.