Bruse Boys 2 heeft de derby tegen MZC met 3-2 verloren. In Zierikzee was de ruststand tevens de eindstand, maar had Bru met wat meer mazzel een punt mee naar huis kunnen nemen.

Het eerste kwartier was voor Bruse Boys, het had meer balbezit en het spel speelde zich meer op de helft van MZC af. Toch was het na een kwartier 1-0 en enkele minuten later zelfs 2-0. Tot tweemaal toe werd slordig balverlies afgerond. Hierna schoot MZC zelfs nog op de bovenkant van de lat, maar de vroege beslissing bleef dus nog uit. Tussendoor had Dennis Hoep overigens nog een mogelijkheid gehad, maar scoren lukte nog niet.

Dit deed hij enkele minuten later wel. Na een mooie bal van Tim von Unen, schoot Dennis goed raak. Kort hierna kreeg Dennis opnieuw een grote mogelijkheid. Hij werd de diepte ingestuurd door Marco Ketting, maar zijn schot ging dit keer helaas naast. Wat gevaarlijke momenten die hierna volgde leverde helaas ook niets op.

Na een scherpe counter en een overtreding die volgde, kopte MZC vervolgens de 3-1 binnen na een vrije trap. Twee minuten later was de 4-1 heel dichtbij, maar werd er tot Bruse opluchting op de lat geschoten. Vlak voor rust maakte Dennis het echter alweer spannend. Weer kreeg hij de bal van Tim en nu bleef hij opnieuw koelbloedig. In de absolute slotseconden voor rust, kreeg hij nog een mogelijkheid. Deze inzet ging via de doelman zijn vingertoppen naast.

Direct na de rust kreeg Bruse Boys een grote kans. Na een hoekschop schoot Tim de afvallende bal richting doel, maar helaas werd deze met een prachtige verdedigende actie uit de doelmond gekopt. Een spannende, niet altijd even goede, wedstrijd volgde. Enkele keren ging het er fel aan toe, maar gescoord leek er door beide ploegen niet meer te gaan worden. Uitbraken van beide partijen leverde op enkele schoten na, niets op.

Diep in blessuretijd kreeg Bru nog dé kans op de gelijkmaker. Gerard Vogel ging goed door en behield het overzicht. Hij bediende Dennis, maar zijn inzet stuitte op de doelman. Zo verliest Bruse Boys dus voor de tweede keer in het seizoen van de ploeg uit Zierikzee.

 

Handhaving heeft de Bruse ploeg nog wel in eigen hand, maar dan moet er volgende week sowieso gewonnen van rode lantaarndrager SSV.

Laat een reactie achter op dit bericht.