Bruse Boys 2 is in de derby bij MZC hard onderuit gegaan. De ploeg werd volledig overklast met een 4-0 nederlaag, waardoor handhaving steeds moeilijker wordt.

Daar de openingsfase nog redelijke gelijk opgaand was, wist MZC na 10 minuten op voorsprong te komen. Een vrije trap werd door een geheel vrijstaande speler binnengelopen. Weer zo’n 10 minuten later was het 2-0, nadat Bru’s geklungel in de defensie werd afgerond.

Dat de 3-0 in de 35e minuut na wederom een fout in de Bruse opbouw gemaakt werd, mag niet eens meer een verrassing worden genoemd. Drie fouten zorgen voor een geruime achterstand bij de rust Bru was kansloos en had niets in te brengen. De enige gevaarlijke poging was een afstandsschot van Eric Duffener toen het verschil nog één was.

Ook in de tweede helft startte Bruse Boys nog wel aardig. Echter, in de 50e minuut werd het al 4-0. Opnieuw een foute inspeelbal, welke een counter veroorzaakte, was de aanleiding. In het vervolg van de wedstrijd wist Bruse Boys maar niet tot 100% kansen te komen en had het geluk dat Bert Lagendijk nog enkele ballen uit het doel wist te houden.

Zo was Bruse Boys deze middag dus letterlijk kansloos. Hoewel MZC nu ook liet zien over een goede ploeg te beschikken, daar stond een ander team dan in de heenwedstrijd, was het voor Bruse Boys een regelrechte afgang. De rode lantaarn brandt steeds feller voor Bruse Boys 2. Desondanks leeft Bruse Boys nog en is het nog steeds niet kansloos voor handhaving.  

Laat een reactie achter op dit bericht.