Allerlei algemene zaken over de club vind je hier.

De stemmen zijn geteld en de uitslag is bekend. Het nieuwe logo is met maar liefst 91% van de stemmen als winnaar uit de bus gekomen! 🏆 Dat betekent dat we nu stap voor stap de wijzigingen binnen de club gaan doorvoeren. We starten met het aanpassen van onze online kanalen en het vervangen van de borden bij de ingang van het complex. De tenues komen aan de beurt wanneer deze toe zijn aan vervanging. We willen jullie bedanken voor het stemmen!

Afgelopen woensdag (14 juli 2021) hebben we een cheque ter waarde van €8.000 van Stichting Windfonds Krammer in ontvangst mogen nemen. Een prachtige bijdrage die ontzettend gaat helpen bij het behalen van ons duurzaamheidsdoel: energieneutraal opereren in 2023. 

Met het gestelde doel is ons achterhoofd zijn we samen met Greensport al geruime tijd op zoek naar manieren om zowel het energieverbruik als het gasverbruik te reduceren. Verschillende opties hebben de revue gepasseerd, maar uiteindelijk hebben we besloten in te zetten op extra zonnepanelen op het dak van het complex. Extra, omdat er op dit moment al zonnepanelen op het dak liggen via Energie Werkt op Schouwen-Duiveland (EWSD). Dit mooie en succesvolle project, waar voornamelijk particulieren bij zijn aangesloten, heeft ons mede doen besluiten om nu ook als vereniging te gaan genieten van de voordelen van energieopwekking via zonnepanelen.

In de leeftijd van 74 jaar is donderdag 17 juni jl. Arie Janse overleden. Arie was woonachtig in Wilhelminadorp en al enige tijd ziek. Bruse Boys koestert warme herinneringen aan Arie. Hij was een graag geziene supporter bij Bruse Boys en heeft hij diverse functies bekleed binnen te vereniging.

Naar aanleiding van de situatie rondom het vertrek van trainer René Scholts en de komst van Michel Maaskant hebben de afgelopen periode verdiepende gesprekken plaatsgevonden met diverse betrokkenen. Op dit moment wordt er hard gewerkt aan het herstel van onze mooie vereniging. We nemen je kort mee in de afgelopen periode.

Zo heeft Wim aangegeven zich genoodzaakt te voelen om zijn functie als algemeen voorzitter neer te leggen na de hele situatie rondom het vertrek van voormalig trainer Scholts. Na deze uitspraak zagen wij als bestuur toch nog een opening om het eventueel geschade vertrouwen te herstellen. Hoe? Door met elkaar in gesprek te gaan onder leiding van onafhankelijk voorzitter Cees van Liere. Dit gesprek heeft deze week plaatsgevonden, maar heeft niet voor veranderingen gezorgd. Wim blijft bij zijn beslissing om zijn functie als voorzitter neer te leggen. Wij respecteren dat en willen hem bedanken voor alle jaren waarin hij zich vol enthousiasme heeft ingezet voor ons Bruse Boys.

Met dit besluit ontkomen wij er niet aan dat wij op zoek moeten naar een nieuwe voorzitter. De komende periode zal dan ook in het teken staan van het zoeken naar de geschikte kandidaat die bereid is om deze functie voor de Bruse Boys te vervullen.

Indien er nieuwe informatie bekend is, brengen wij jullie hier uiteraard weer van op de hoogte.

Met de komst van onze nieuwe hoofdsponsor Bijdevaate Verzekeringen was het tijd voor een flinke update op Sportpark Volharding. Zo is de aankleding langs de velden aangepakt, speelt BB1 vanaf zaterdag in het nieuw én is het logo vernieuwd. Benieuwd naar het resultaat? Aanstaande zaterdag om 13:00 uur wordt alles officieel gepresenteerd. Wees welkom.

Meer artikelen...

Agenda

Geen evenementen

Clubprogramma

Programma voor de komende week

wo 29 sept

19:15
Vosmeer 1 - Bruse Boys 4

do 30 sept

za 2 okt

12:00
12:45
Bruse Boys 2 - Nieuw Lekkerland 2
14:30
Bruse Boys 1 - Serooskerke 1
14:30
SKNWK 3 - Bruse Boys 3
14:30
Vosmeer 1 - Bruse Boys 4

(hoofdsponsor)

bijdevaate.jpg 

Clubuitslagen

za 25 sept

De Meeuwen 1 - Bruse Boys 1
4 - 2
Internos 2 - Bruse Boys 2
2 - 3
Bruse Boys 4 - SC Stavenisse 2

di 21 sept

Bruse Boys 4 - Prinsenland 3
3 - 2
(subsponsors)
Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

 

tribunestoeltjesponsor

 

vriendenloterij

 

unitosports

 

lidworden