Naar aanleiding van de situatie rondom het vertrek van trainer René Scholts en de komst van Michel Maaskant hebben de afgelopen periode verdiepende gesprekken plaatsgevonden met diverse betrokkenen. Op dit moment wordt er hard gewerkt aan het herstel van onze mooie vereniging. We nemen je kort mee in de afgelopen periode.

Zo heeft Wim aangegeven zich genoodzaakt te voelen om zijn functie als algemeen voorzitter neer te leggen na de hele situatie rondom het vertrek van voormalig trainer Scholts. Na deze uitspraak zagen wij als bestuur toch nog een opening om het eventueel geschade vertrouwen te herstellen. Hoe? Door met elkaar in gesprek te gaan onder leiding van onafhankelijk voorzitter Cees van Liere. Dit gesprek heeft deze week plaatsgevonden, maar heeft niet voor veranderingen gezorgd. Wim blijft bij zijn beslissing om zijn functie als voorzitter neer te leggen. Wij respecteren dat en willen hem bedanken voor alle jaren waarin hij zich vol enthousiasme heeft ingezet voor ons Bruse Boys.

Met dit besluit ontkomen wij er niet aan dat wij op zoek moeten naar een nieuwe voorzitter. De komende periode zal dan ook in het teken staan van het zoeken naar de geschikte kandidaat die bereid is om deze functie voor de Bruse Boys te vervullen.

Indien er nieuwe informatie bekend is, brengen wij jullie hier uiteraard weer van op de hoogte.

Laat een reactie achter op dit bericht.

Agenda

Geen evenementen

Clubprogramma

Programma voor de komende week

wo 29 sept

19:15
Vosmeer 1 - Bruse Boys 4

do 30 sept

za 2 okt

12:00
12:45
Bruse Boys 2 - Nieuw Lekkerland 2
14:30
Bruse Boys 1 - Serooskerke 1
14:30
SKNWK 3 - Bruse Boys 3
14:30
Vosmeer 1 - Bruse Boys 4

(hoofdsponsor)

bijdevaate.jpg 

Clubuitslagen

za 25 sept

De Meeuwen 1 - Bruse Boys 1
4 - 2
Internos 2 - Bruse Boys 2
2 - 3
Bruse Boys 4 - SC Stavenisse 2

di 21 sept

Bruse Boys 4 - Prinsenland 3
3 - 2
(subsponsors)
Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

 

tribunestoeltjesponsor

 

vriendenloterij

 

unitosports

 

lidworden