test

Juist in dit bijzondere jaar waarderen we jullie vertrouwen en fijne samenwerking nog meer dan anders. Wij wensen jullie, maar ook onze leden, vrijwilligers en vrienden van de club fijne feestdagen en een gezond, gelukkig en sportief 2021!

 

 

Vorige week tekende Bijdevaate Verzekeringen, WEA Zuid-West, Geluk Groep, Geronimo Leatherworks, Adfranse Automatisering en D. van Wolferen Marine Inspection & Consultant de nieuwe sponsorcontracten. Een moment waar we als club maar wat trots op zijn.

Op woensdag 12 juli neemt het vlaggenschip van Bruse Boys het op tegen de profs van ADO Den Haag tijdens het jaarlijkse Business Event dat georganiseerd wordt door de sponsorcommissie ‘Samen Paars’ van voetbal vereniging Bruse Boys.

Het jaarlijkse Business Event staat zoals gebruikelijk in het teken van gezelligheid, voetbal en bedrijvigheid. Juist deze combinatie is al jaren een succesfactor voor dit evenement. Alle informatie over het programma dat start vanaf 14:00 uur en ticketverkoop van het Business Event kunt u vinden via http://tickets.samenpaars.nl/.

De wedstrijd tussen Bruse Boys en ADO Den Haag op woensdagavond 12 juli vangt aan om 19:30 uur. Tickets voor enkel de wedstrijd zijn tevens met voordeel te koop via http://tickets.samenpaars.nl/. Uiteraard kunt u uw ticket ook aan de kassa kopen. 

Aanstaande zaterdag neemt Bruse Boys 1 het thuis op tegen Terneuzense Boys 1. Gaat Bru het jaar winnend afsluiten en als 'Herbstmeister' de winterstop in of steekt Terneuzense Boys daar een stokje voor? De 'Boys' uit Terneuzen zullen er alles aan willen doen om aan te haken bij de top van de 2e klasse, zodat ze voorlopig even niet naar de onderste regionen hoeft te kijken. Kom Bru steunen in de laatste competitiewedstrijd van het kalenderjaar. De wedstrijd vangt een kwartier eerder aan als gebruikelijk, namelijk om 14:15 uur (!). 

Aanstaande zaterdag neemt Bruse Boys 1 het op tegen de nummer 2 van de ranglijst, Serooskerke. Serooskerke, dat een geweldige seizoensstart kent, zal het gat met de middenmoot willen vergroten en tegelijkertijd het gat met 'Bru' willen dichten. Na 9 wedstrijden zijn de onderlinge verschillen nog altijd klein te noemen. Bruse Boys zal daarentegen revanche willen nemen op afgelopen zaterdag waarin het de eerste helft van haar slechste kant heeft laten zien. Ondanks het verlies biedt de tweede helft tegen Nieuwdorp perspectief om de ongeslagen thuisstatus 'gewoon' te behouden en dus het gat met de achtervolgers opnieuw te vergroten. Uiteraard bent u van harte welkom op sportpark Volharding om deze wedstrijd te aanschouwen. Zoals gewoonlijk vangt de wedstrijd aan om 14:30 uur.

Balsponsor voor deze wedstrijd is Visvoordeel, bekend van de lekkerste vis bij u thuis bezorgd. Bedankt voor de steun!

Agenda

vrijdag 28 mei 2021 @ 19:30 - 21:00 uur
Bijzondere ledenvergadering SJO Duiveland/Bruse Boys

Clubprogramma

(hoofdsponsor)

bijdevaate.jpg 

Clubuitslagen

(subsponsors)
Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

 

tribunestoeltjesponsor

 

vriendenloterij

 

unitosports

 

lidworden