ouwe_dooze  Hierbij de zesde bijdrage uit d'ouwe dôôze. Dit kunnen reportages, foto's, anekdotes, verslagen of andere fratsen uit de oude doos zijn.  Kunt u ook een bijdrage leveren aan d'ouwe dôôze? Stuur een mail naar de webmaster!   

Deze keer d'ouwe dôôze in de vorm van een origineel krantenverslag uit de Zierikzeesche Nieuwsbode van '84. Aanstaande Zaterdag speelt Bruse Boys namelijk een belangrijk duel tegen Oostkapelle.

Hieronder het verslag van Bruse Boys tegen Oostkapelle van 11 februari 1984 toen Bru met een vechtinstelling met 3-3 gelijkspeelde.
Het was toen ook de tijd van de charmes van de lange kolommen in de Nieuwsbode, hierdoor kon je als verslaggever goed je ei kwijt denk ik. Door deze kolommen is het wel eens zoeken waar 't verhaal verder gaat maar er zijn, door de vele afgelastingen dit weekend, toch maar weinig andere wedstrijdverslagen te lezen, dus tijd genoeg!

Ook de toen gemaakte foto van Jacob is prachtig, jeugdige leden zullen een bepaald gedeelte niet herkennen vermoed ik.

Al met al een leuk stukje uit de tijd dat je nog twee punten voor een gewonnen wedstrijd kreeg, dat je kontinueren en skoren nog met k schreef, uit de tijd van onze Jacob en Tonnie, Wim Geluk maar ook Herman Knop, uit de tijd van de (door tijdsgenoten omschreven als) gemeenste (en dus beste) vlagger uit de geschiedenis  en uit een tijd dat strafschoppen een hot item waren!
In mijn ogen is ook bijzonder dat er volop vertrouwen is over het continueren van het tweede klasserschap terwijl Bru al weken op de laatste plaats stond!

Wie kan zich deze wedstrijd nog heugen en kan/wil er iets over kwijt?

bruvvo1bru-vvo2 

 

 

 

 

 

 

 

bru-vvo3 

bru-vvo4-1 

bru-vvo5

 

 

 

bru-vvo6 
bru-vvo7 stand2eklas1984
bru-vvo8 

Laat een reactie achter op dit bericht.

Clubprogramma

Clubuitslagen