ouwe_dooze  Hierbij de achtste bijdrage uit d'ouwe dôôze. Dit kunnen reportages, foto's, anekdotes, verslagen of andere fratsen uit de oude doos zijn.  Kunt u ook een bijdrage leveren aan d'ouwe dôôze? Stuur een mail naar de webmaster!  

bru-ssv65-1 
bru-ssv65-2 
De historie tussen Bruse Boys en SSV'65 beslaat nog niet zo'n lange tijd. SSV'65 speelde meestal lager, en is halverwege de jaren negentig aan een opmars begonnen in het Zeeuwse voetbal. Meest memorabele wedstrijd is misschien wel de bekerwedstrijd uit het seizoen 2001-2002. Bru kwam toen met 4-0 voor, maar verloor toch nog met 4-5. Dit bij een tropische temperatuur van zo'n 30 graden.

Ook de thuiswedstrijd van Bru voor de competitie in het jaar 2000 was een mooie. Bru won toen met 1-0, nadat het 80 minuten met 10 man had moeten spelen omdat hun doelman de rode kaart van scheidsrechter Hieftje had gekregen wegens het vermeend neerhalen van een doorgebroken tegenstander. 

Bovenstaande wedstrijd was in de voorbereiding op het seizoen 1991-1992. Het werd toen in Goes een gemakkelijke 2-6 overwinning. Bru speelde toen wel 2 klassen hoger. De doelpunten werden die middag gemaakt door Harold van den Berge, Marcel van den Ouden, Jacob van den Berge, Peter Willemse (2x) en Jos von Unen. Een jeugdig ogende Cees van Dijk was toen de trainer. 
Afgelopen zaterdag dus bijna een evenaring van deze eindstand en nu, 17 jaar later(!), ook weer twee doelpunten van Peter Willemse.

Laat een reactie achter op dit bericht.

Clubprogramma

Clubuitslagen