ouwe_dooze  Hierbij de negende bijdrage uit d'ouwe dôôze. Dit kunnen reportages, foto's, anekdotes, verslagen of andere fratsen uit de oude doos zijn.  Kunt u ook een bijdrage leveren aan d'ouwe dôôze? Stuur een mail naar de webmaster! 
 

A.s. zaterdag is het de voor Bruse Boys 1 belangrijke uitwedstrijd tegen Seolto. De historie tegen Seolto beslaat niet zo veel seizoenen. Dit is pas het derde seizoen dat de twee standaardelftallen in competitieverband tegen elkaar uitkomen.

In het seizoen 1993-1994 voor de eerste keer, Bru won toen de thuiswedstrijd met 1-0 door een doelpunt van Harold van den Berge. Ook de uitwedstrijd werd met 0-1 gewonnen toen door een kopdoelpunt van Martin Verspoor. Bruse Boys werd dat jaar 6e in de toenmalige derde klasse, Seolto 11e en degradeerde daardoor naar de 4e klasse.

Ook in het seizoen 1999-2000 kruisten beide teams de degens. De thuiswedstrijd eindigde toen in 1-1, die wedstrijd werd op het 2e veld gespeeld en was een spektakelstuk. D' ouwe dôôze foto is ook van die wedstrijd.

Het had toen net zo goed in 6-6 kunnen eindigen. De kop boven het artikel in de PZC was dan ook: "Bruse Boys vermaakt publiek". Het doelpunt werd overigens gemaakt door Peter Willemse. De uitwedstrijd dat seizoen eindigde in een klinkende 4-1 overwinning voor Seolto, Jacob van den Berge redde toen de Bruse eer.
Seolto werd dat seizoen kampioen, en Bruse Boys eindigde als 5e. Wel met de meest gescoorde doelpunten, 60 om precies te zijn. Komende zaterdag wordt het dus een belangrijke wedstrijd, eigenlijk voor beide teams. Bruse Boys kan de 2e periodetitel in de wacht slepen, en Seolto zal graag de laatste strohalm willen pakken in de strijd tegen degradatie. Op voorhand dus een boeiende en spannende confrontatie. Succes mannen.

bbseolto 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Laat een reactie achter op dit bericht.

Clubprogramma

Clubuitslagen