ouwe_dooze  Hierbij de negende bijdrage uit d'ouwe dôôze. Dit kunnen reportages, foto's, anekdotes, verslagen of andere fratsen uit de oude doos zijn.  Kunt u ook een bijdrage leveren aan d'ouwe dôôze? Stuur een mail naar de webmaster!  

 

De tijd van de kampioenen is weer aangebroken. Steeds meer teams zullen de komende weken de bloemen in ontvangst mogen nemen. Het team van de foto, het toenmalige Bruse Boys C2, mocht dat doen in mei 1988. Op de foto staan een aantal illustere personen, spelers die nog steeds voetballen voor Bruse Boys, maar ook een aantal personen die niet meer in Bru woonachtig zijn.

Ook staan er een paar spelers op, die zelfs het 1e haalden. Bijvoorbeeld een vrolijk kijkende Edwin Klink, Dennis Ruitenbeek, Marien Benard en Christiaan Willemse.

Bovenste rij van links naar rechts: trainer Jacob Muller, Emiel Wielaart, Wolfert Jumelet, Rico van Beveren, Edwin Klink, Freddy Boluyt, Maurice de Graaf, Erwin de Waal en technisch coördinator Cees van Dijk. Onderste rij van links naar rechts: Lennart Bolier, Jacco Verschoor, Dennis Ruitenbeek, Marien Benard, Christiaan Willemse en Arjan van Kooten.

c21988


Laat een reactie achter op dit bericht.

Clubprogramma

Clubuitslagen