ouwe_dooze  Hierbij alweer de twaalfde bijdrage uit d'ouwe dôôze. Dit kunnen reportages, foto's, anekdotes, verslagen of andere fratsen uit de oude doos zijn.  Kunt u ook een bijdrage leveren aan d'ouwe dôôze? Stuur een mail naar de webmaster!  


Vanaf 1990 heeft het eerste elftal van Bruse Boys menigmaal de degens met VVC'68 gekruist. Veelal waren het wedstrijden die uitgevochten werden op het scherpst van de snede. Één van de meest memorabele wedstrijden was die van de nacompetitie in 1991, toen het op het Bruse 2e veld een zinderende pot voetbal werd die in 2-2 einidigde.

Bru zou dat jaar overigens promoveren naar wat nu de 1e klasse is. VVC'68 had toen een goed elftal met o.a. Jan van Dijke, Marco Ernest, Con van Kuijk en spits Arno Schepers die in die tijd keiharde duels uitvocht met Jaap van den Berge. Ook toen al was Piet Rokven de trainer, op een klein uitstapje naar Dosko na is hij dat nog steeds.

Het is overigens opvallend dat de wedstrijden in Halsteren meestal in het voordeel van de thuisclub eindigden, en dat in Bru de paarshemden de meeste keren de punten in de zak konden steken. Afgelopen zaterdag ging deze vlieger dus ook weer op en daardoor speelt Bru ook volgend jaar in de tweede klasse

Ook op bijgaande fotoserie wist Bru te winnen. In september 1990 werd het 5-2 voor Bruse Boys, maar liefst vier doelpunten werden gemaakt door Jacob van den Berge, het andere doelpunt werd gemaakt door Tonnie van den Berge.

bb-vvc_jocob 

 

 

 

 

 

 


Laat een reactie achter op dit bericht.

Clubprogramma

Clubuitslagen