Hierbij weer een bijdrage uit d'ouwe dôôze. Dit kunnen reportages, foto's, anekdotes, verslagen of andere fratsen uit de oude doos zijn.  Ook uw bijdrage is van harte welkom! Stuur een mail naar de webmaster zodat we iets kunnen regelen! Het overzicht van alle grepen uit d'Ouwe Dôôze is nu te vinden in het menu onder Club - Historie.

Bruse Boys en Serooskerke zijn elkaar in het verleden al vele malen tegengekomen, en een aantal keren als concurrenten voor de bovenste plaats. In 1977 promoveerde Bru in een rechtstreeks duel naar de 4e klasse, en ook in het seizoen 2005-2006 was Serooskerke de grootste plaaggeest.In 1990 speelden beide ploegen zelfs een heuse finale, toen op het veld van ZSC’62 om de Opel cup werd gestreden.

Serooskerke trok toen na strafschoppen aan het langste end. De wedstrijden worden altijd op het scherpst van de snede uitgevochten, maar meestal altijd sportief. Laten we hopen dat dat zaterdag weer zo zal zijn. Op bijgaande foto van 2-9-1978 zien we Wim Geluk de Bruse verdediging assisteren in een karakteristieke pose, hoog opspringend en sterk koppend. Op de achtergrond kijkt Cees Willemse toe, en ziet de aansnellende Rinus Labeur dat het gevaar geweken is. Verder op de foto is de oude lichtmast zichtbaar, en de kopgalg.

In die tijd werd er, misschien door die galg, veel met de kop gescoord.

De wedstrijd eindigde in een 1-1 gelijkspel, en de Bruse doelpuntenmaker was Jacob van Boven.

bru-seroos

Laat een reactie achter op dit bericht.

Clubprogramma

Clubuitslagen