Hierbij weer een bijdrage uit d'ouwe dôôze. Dit kunnen reportages, foto's, anekdotes, verslagen of andere fratsen uit de oude doos zijn.  Ook uw bijdrage is van harte welkom! Stuur een mail naar de webmaster zodat we iets kunnen regelen! Het overzicht van alle grepen uit d'Ouwe Dôôze is nu te vinden in het menu onder Club - Historie.
68 
  VVC’68 en Bruse Boys hebben een aparte historie wat hun onderlinge wedstrijden betreft. Vanaf 1990, de eerste keer dat beide ploegen elkaar troffen, tot nu, heeft Bruse Boys nog nooit weten te winnen in Halsteren. VVC’68 daarentegen is het nog nooit gelukt om de overwinning in Bru in de wacht te slepen.Of er met de traditie gebroken wordt is afwachten, maar een feit blijft het dat Bruse Boys meestal moeizame wedstrijden speelt op sportpark “de Beek”. Bijgaande foto is van de wedstrijd die beide teams op 4 oktober 1997 tegen elkaar speelden, de wedstrijd eindigde in een bloedloze 0-0. Al werd Bru dat seizoen wel kampioen.

Hopelijk zien we a.s. zaterdag wel een aantrekkelijke wedstrijd, en dat na afloop de drie punten mee naar huis genomen kunnen worden.

Laat een reactie achter op dit bericht.

Clubprogramma

Clubuitslagen

za 30 mei

Bruse Boys JO14-1 - Yerseke JO14-1