Hierbij weer een bijdrage uit d'ouwe dôôze. Dit kunnen reportages, foto's, anekdotes, verslagen of andere fratsen uit de oude doos zijn.  Ook uw bijdrage is van harte welkom! Stuur een mail naar de webmaster zodat we iets kunnen regelen! Het overzicht van alle grepen uit d'Ouwe Dôôze is nu te vinden in het menu onder Club - Historie.
shirtsponsors 

Begin jaren tachtig deed het fenomeen shirtreclame zijn intrede in het voetbal. Verschillende namen sierden in de loop der jaren de shirts van de voetballers van Bru. De eerste shirtsponsor was “Geense assurantiën”.

Bijgaande foto is van 12 oktober 1985, Bruse Boys 1 draag hier voor het eerst de shirts met Aquadelta als sponsornaam. Later volgden nog o.a. Goedbloed, de Veldmarkt en AH.Tegenwoordig staat er het mooie logo en de naam van Patrona op de shirts van het eerste.

Op de foto staand van links naar rechts: Jaap van den Berge, Jeroen Hoep, Theun de Ronde, Tonnie van den Berge, Klaas Verspoor, Fred van den Berge, Bert van den Berge en voorzitter Maarten Verspoor.
Zittend van links naar rechts: Abbie Duinhouwer, Leen van der Bijl, Willem Webers, Herman Knop en Jaap Knop.

Opvallend is overigens het grote aantal snorren of wat daar voor door moet gaan.
De nieuwe shirts brachten overigens geluk, want op 10 mei 1986 werd de titel gepakt in de thuiswedstrijd tegen Yerseke. 


Laat een reactie achter op dit bericht.

Clubprogramma

Clubuitslagen