Hierbij weer een bijdrage uit d'ouwe dôôze. Dit kunnen reportages, foto's, anekdotes, verslagen of andere fratsen uit de oude doos zijn.  Ook uw bijdrage is van harte welkom! Stuur een mail naar de webmaster zodat we iets kunnen regelen! Het overzicht van alle grepen uit d'Ouwe Dôôze is nu te vinden in het menu onder Club - Historie.

Zoals de weersvoorspellingen zich nu aan laten zien, is de kans aannemelijk dat a.s. zaterdag de wedstrijd Bruse Boys 1 – S.S.V.’65 1 gewoon doorgaat.

In het verleden kwamen beiden ploegen nog niet eens zo gek veel tegen elkaar uit. Het is pas voor het 5e seizoen dat beide ploegen in dezelfde competitie uitkomen. De eerste keer  was in het seizoen 1996-1997, de wedstrijd in Goes eindigde toen in een 1-2 overwinning door doelpunten van 0-1 Erwin van der Maas, 1-1 Paul Bom en 1-2 Erik Bleiji.

De wedstrijd in Bru, waar bijgaande foto van is, eindigde in een 2-2 gelijkspel. Het werd in de 30e min. 1-0 door Tonnie van den Berge, 38e min. 2-0 e.d. SSV’er, 64e min. 2-1 Erik Flore en in de 83e min. werd het door een discutabele strafschop van Paul Bom 2-2. Scheidsrechter was dhr. C. Sprong uit Ammerzoden.

Trainer van Bru was toen Alexander van Keulen, die na afloop teleurgesteld was over het bereikte resultaat. Beide ploegen bleven namelijk in de degradatiezône. Als huidig SSV’65 trainer komt hij hopelijk ook komende zaterdag niet al te vrolijk van het veld, we gunnen hem veel maar niet alles.

Bru eindigde in 1997 op de 6e plaats, en SSV’65 als 10e waarna degradatie naar de 3e klasse een feit was. Toen degradeerden nog drie ploegen rechtstreeks.

De hoofdmacht van Bru speelde op 5 april 1997 in de volgende opstelling:
Doel: Jacob Muller,
Achterhoede: Theunis Henk van den Berge, John van Dijke, Ralph van den Ouden en Wilko Hanzen.
Middenveld: Peter Willemse, Tonnie van den Berge, Leo Burgers en Harold van den Berge (66e min. Erik Bleiji, 88e min. Marco de Oude).
Voorhoede: Jacob van den Berge en Willem Webers (70e min. Erwin van der Maas).

Het zal zaterdag een lastige wedstrijd worden voor Bru, de Goesenaren staan niet voor niets vierde en hebben een technisch vaardige ploeg. Bru zal er echter alles aan doen om zich te revancheren voor de zeperd tegen Arnemuiden.  De wedstrijd staat onder leiding van J. Stange uit Zevenbergen. We hopen op een mooie en sportieve wedstrijd, en wensen iedereen een plezierige middag. 

1997bru-ssv65 

Laat een reactie achter op dit bericht.

Clubprogramma

Clubuitslagen

za 30 mei

Bruse Boys JO14-1 - Yerseke JO14-1