Hierbij weer een bijdrage uit d'ouwe dôôze. Dit kunnen reportages, foto's, anekdotes, verslagen of andere fratsen uit de oude doos zijn.  Ook uw bijdrage is van harte welkom! Stuur een mail naar de webmaster zodat we iets kunnen regelen! Het overzicht van alle grepen uit d'Ouwe Dôôze is nu te vinden in het menu onder Club - Historie.

 

Sinds de oprichting van Bruse Boys zijn al heel wat bekende en beroemde profvoetballers binnen de Bruse dorpsgrenzen verschenen. Onder andere Johan Cruijff, Willem van Hanegem, Ruud Gullit, Jan Ceulemans en Louis van Gaal kwamen hier hun kunsten vertonen.
Op  1 maart 1997 was het de beurt aan de toenmalige PSV spits Marcelo om Bru met een bezoek te vereren. De Werkgroep Ontwikkelingssamenwerking Bruinisse haalde de Braziliaan naar Bru om aandacht te vragen voor een project in Brazilië, en organiseerde i.s.m. de evenementencommissie van Bruse Boys voor de jeugd een middag vol sportieve activiteiten, met de PSV-spits als middelpunt.

Op de foto staan onder andere huidige spelers van Bru 1 en 2: Rowdy van der Vlist, Jasper Maaskant, Daan Jumelet, Danny de Ronde en Gerard Vogel.

macelo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  


Laat een reactie achter op dit bericht.

Clubprogramma

Clubuitslagen