alt

Hierbij weer een bijdrage uit d'ouwe dôôze. Dit kunnen reportages, foto's, anekdotes, verslagen of andere fratsen uit de oude doos zijn. Ook uw bijdrage is van harte welkom! Stuur een mail naar de webmaster zodat we iets kunnen regelen! Het overzicht van alle grepen uit d'Ouwe Dôôze is nu te vinden in het menu onder Club - Historie.

 

 

Aanstaande zaterdag speelt Bruse boys 1 tegen de nummer twee van de ranglijst en eerste periodewinnaar Dinteloord. In de historie heeft Bru zelden een nederlaag geleden in thuiswedstrijden tegen “Dintel”. Één duel vormt daar echter een uitzondering op. Op 2 december 1995 verloor Bru met maar liefst 0-7, één van de grootste thuisnederlagen uit de geschiedenis, en zeker de grootste van de laatste veertig jaar.

Beide ploegen speelden toen in de 2e klasse, wat nu de 1e klasse is. Bru degradeerde dat seizoen, en Dinteloord werd knap tweede achter kampioen SHO.

Één persoon in Bruse dienst kijkt met veel genoegen op deze wedstrijd terug, en dat is de huidige Bru-trainer Wim Nieuwland. Op de foto staat hij uiterst rechts, met iets meer haar dan tegenwoordig, de uitkomst van af te wachten van het duel wat Peter Willemse uitvecht met enkele Dinteloord verdedigers.

We hopen en verwachten dat het zaterdag een andere uitslag gaat worden.

 

bru-dintel


Laat een reactie achter op dit bericht.

Clubprogramma

Clubuitslagen