alt

 

Hierbij weer een bijdrage uit d'ouwe dôôze. Dit kunnen reportages, foto's, anekdotes, verslagen of andere fratsen uit de oude doos zijn. Ook uw bijdrage is van harte welkom! Stuur een mail naar de webmaster zodat we iets kunnen regelen! Het overzicht van alle grepen uit d'Ouwe Dôôze is nu te vinden in het menu onder Club - Historie.

 

Vorige week zaterdag stond de mosselderby Yerseke-Bruse Boys op het programma. De laatste keer dat beide ploegen in dezelfde competitie uitkwamen dateert alweer van het seizoen 2003-2004 toen beide ploegen in de kelder van de 3e klasse bivakeerden, en Bru daaruit zelfs degradeerde.

Meestal staan de wedstrijden garant voor veel strijd, spectaculaire momenten, en doelpunten. Wat betreft de doelpunten is de ontmoeting van 1 maart 1980 een uitzondering op de regel. In Yerseke werd het toen 0-0. Die wedstrijd duurde echter geen 90 minuten maar slechts 65 minuten, omdat op 1 december 1979 Bru-keeper Rinus Quist na een botsing met Yerseke speler Hans Bakker zijn been brak en de wedstrijd na 25 minuten werd gestaakt.
Op de foto is Jaap van den Berge in duel met een verdediger van Yerseke.

 yerseke-bru (klik op het artikel om te vergroten)


Laat een reactie achter op dit bericht.

Clubprogramma

Clubuitslagen