alt

 

Hierbij weer een bijdrage uit d'ouwe dôôze. Dit kunnen reportages, foto's, anekdotes, verslagen of andere fratsen uit de oude doos zijn. Ook uw bijdrage is van harte welkom! Stuur een mail naar de webmaster zodat we iets kunnen regelen! Het overzicht van alle grepen uit d'Ouwe Dôôze is nu te vinden in het menu onder Club - Historie.

 

 A.s. zaterdag staat voor het 1e elftal de uitwedstrijd tegen Nieuwdorp op het programma. Een belangrijke wedstrijd, want bij winst volgt het linkerrijtje met uitzicht op meer, en bij verlies het rechterrijtje. En dan zal de blik gericht moeten worden naar onderen en het doel daar dan weer snel weg te geraken.

Hopelijk zit het een beetje mee, net als in het seizoen 2005-2006. Het duel werd toen op 11 maart 2006 in de derde klasse gespeeld, en was er een zeer bemazzelde 1-2 zege, met een eigen doelpunt van Nieuwdorp in de 96e min. !

Later dat seizoen kon de champagne ontkurkt worden vanwege het behaalde kampioenschap door de paarshemden. Van de Bruse ploeg van toen zullen er komende zaterdag zeer waarschijnlijk zeven spelers weer acte de presence geven.

nieuwdorpbru

 

 

 

 

 

nieuwdorpbru

 


Laat een reactie achter op dit bericht.

Clubprogramma

Clubuitslagen