alt

 

Hierbij weer een bijdrage uit d'ouwe dôôze. Dit kunnen reportages, foto's, anekdotes, verslagen of andere fratsen uit de oude doos zijn. Ook uw bijdrage is van harte welkom! Stuur een mail naar de webmaster zodat we iets kunnen regelen! Het overzicht van alle grepen uit d'Ouwe Dôôze is nu te vinden in het menu onder Club - Historie.

 

 

Komende zaterdag staat voor Bru 1 de thuiswedstrijd tegen Arnemuiden op het programma. Wedstrijden tegen Arnemuiden staan meestal garant voor spanning en inzet.

Bij winst zou Bru wel eens mee kunnen gaan doen in de strijd voor de 3e periode, maar winnen zal moeilijk genoeg zijn. Op 21 januari 1984 won Bru thuis van “Erremuu”, en dat was toen pas, na tien wedstrijden, de eerste ! zege van het seizoen op het toen één na hoogste amateurniveau. Toch redde Bru het vege lijf nog door daarna bijna geen wedstrijd meer te verliezen. WHS en SHO degradeerden. Het elftal met de teruggekeerde Fred Hooftman, Wim Geluk en Jaap van den Berge won de wedstrijd met 1-0 door een doelpunt van Jacob van den Berge. Men speelde zoals in het krantenverslag staat: ”als vanouds onverzettelijk en met zelfvertrouwen”.

 

Als Bru dat de komende wedstrijd ook kan brengen kon het wel eens een mooi middagje worden.

Op de foto van links naar rechts: Wim van Dijke, Peter Coppoolse, Fred van den Berge en Jaap van den Berge.

 

bru-arnemuiden21-1-84

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Laat een reactie achter op dit bericht.

Clubprogramma

Clubuitslagen