alt

Hierbij weer een bijdrage uit d'ouwe dôôze. Dit kunnen reportages, foto's, anekdotes, verslagen of andere fratsen uit de oude doos zijn. Ook uw bijdrage is van harte welkom! Stuur een mail naar de webmaster zodat we iets kunnen regelen! Het overzicht van alle grepen uit d'Ouwe Dôôze is nu te vinden in het menu onder Club - Historie.

 

 

Komende zaterdag staat alweer de laatste competitiewedstrijd van het seizoen op het programma. Het zal geen wedstrijd om “des keizers baard” worden, maar één waar voor beide ploegen nog wat op het spel staat. Beide ploegen zijn gebaat bij een overwinning, maar ook zijn beiden afhankelijk van andere teams.

Bij Yerseke zal men met grote belangstelling de gang van zaken bij Dauwendaele-Internos volgen voor wat betreft rechtstreekse degradatie, en Bru is gebaat bij puntverlies van onze Oosterlandse vrienden in de uitwedstrijd bij Zwaluwe om de derde periode in de wacht te slepen. Op zich kan het een aantrekkelijke wedstrijd worden aangezien beide ploegen dus punten moeten pakken. In het verleden waren het vaak pittige en doelpuntrijke duels,

de laatste keer dat “Yesen” won in Bru was op 18-9-1999 toen de rood-zwarten met 2-3 aan het langste eind trokken.
De laatste Bruse thuisoverwinng voor de competitie op Yerseke is echter nog veel langer geleden, op 15-12-1990 werd er met 2-0 gewonnen door doelpunten van Jacob v/d Berge en een eigen goal van Jan Griep. Het wordt dus tijd dat de paars-witten weer eens weten te winnen, en dan maar zien wat er in Lage Zwaluwe gebeurt.

De foto is van de laatste Bruse boys-Yerseke die werd gespeeld op 15 november 2003, de wedstrijd eindigde in 1-1 en de doelpunten werden gemaakt door spelers die zeer waarschijnlijk zaterdag ook weer het veld zullen betreden, namelijk Bart van Steveninck en George Geluk.

 

 

 


Laat een reactie achter op dit bericht.

Clubprogramma

Clubuitslagen