alt

Hierbij weer een bijdrage uit d'ouwe dôôze. Dit kunnen reportages, foto's, anekdotes, verslagen of andere fratsen uit de oude doos zijn. Ook uw bijdrage is van harte welkom! Stuur een mail naar de webmaster zodat we iets kunnen regelen! Het overzicht van alle grepen uit d'Ouwe Dôôze is nu te vinden in het menu onder Club - Historie.

 

 

 

 

 

Komende zaterdag staat de eerste competitiewedstrijd van het nieuwe seizoen op het programma. De openingswedstrijd van het vlaggenschip wordt thuis gespeeld tegen een oude bekende, Serooskerke.

In het verleden waren beide ploegen een aantal malen elkaars concurrenten in de strijd om het kampioenschap, b.v. in de jaren zeventig en een aantal jaren geleden.

Op 10-4-1976 had Bru aan een gelijkspel genoeg tegen naaste belager Serooskerke om kampioen te worden, dit lukte met pijn en moeite, maar na de 1-1 kon de kampioensvlag kon in top.

bru-serooskampioen

Bovenste rij van links naar rechts: Izaäk Jumelet, Jacob van Boven, Henk van der Weijde, trainer Gerard van Berkum, Jan Kostense Frans de Oude, Leo Kostense, Wim Geluk, Leen Olree en Cees van den Bos.
Onderste rij van links naar rechts: grensrechter Karel van Kooten (ook toen al), Jan Bal, Chris Klink, Cees Willemse, Fred Hooftman, Jaap van ’t Leven en Eddy Schild.

bru-seroos10-4-76

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 


Laat een reactie achter op dit bericht.

Clubprogramma

Programma voor de komende week

za 25 jan

11:00
Goes JO14-1 - Bruse Boys JO14-1
12:00
Terneuzense Boys 2 - Bruse Boys 2
14:00
Bruse Boys 4 - Bevelanders 3
14:30
Bruse Boys 1 - Yerseke 1
14:45
WHS 4 - Bruse Boys 3
15:00

Clubuitslagen

za 18 jan

Bruse Boys 3 - Walcheren 5
0 - 8
Colijnsplaatse Boys 3 - Bruse Boys 4
1 - 3