alt

Hierbij weer een bijdrage uit d'ouwe dôôze. Dit kunnen reportages, foto's, anekdotes, verslagen of andere fratsen uit de oude doos zijn. Ook uw bijdrage is van harte welkom! Stuur een mail naar de webmaster zodat we iets kunnen regelen! Het overzicht van alle grepen uit d'Ouwe Dôôze is nu te vinden in het menu onder Club - Historie.

 

 

Komende zaterdag staat voor het eerste elftal de traditioneel moeilijke uitwedstrijd tegen Oostkapelle op het programma. In het verleden stonden deze duels vaak garant voor spectaculaire wedstrijden met veel doelpunten en aparte voorvallen.

 

Zo werd het maar liefst drie keer 4-4, en wist Bru er een paar keer knap te winnen. Maar ook werd er vaak verloren, zoals op 13 maart 1999. Bru was al bijna gedegradeerd, verkocht de huid duur maar verloor in de slotfase door een harde schuiver die onderweg een polletje tegenkwam, zo eindigde de de bal in de bovenhoek.

Opmerkelijk: let op de naam van de wisselspeler die in de 82e minuut Marien Benard kwam vervangen, jawel.................. rooie Keesje was een niet onverdienstelijke debutant.

Wij wensen de hoofdmacht a.s. zaterdag veel succes, komt allen naar Oostkapelle om de mannen te steunen!

 

oostk-bru


Laat een reactie achter op dit bericht.

Clubprogramma

Programma voor de komende week

za 25 jan

11:00
Goes JO14-1 - Bruse Boys JO14-1
12:00
Terneuzense Boys 2 - Bruse Boys 2
14:00
Bruse Boys 4 - Bevelanders 3
14:30
Bruse Boys 1 - Yerseke 1
14:45
WHS 4 - Bruse Boys 3
15:00

Clubuitslagen

za 18 jan

Bruse Boys 3 - Walcheren 5
0 - 8
Colijnsplaatse Boys 3 - Bruse Boys 4
1 - 3