alt

Hierbij weer een bijdrage uit d'ouwe dôôze. Dit kunnen reportages, foto's, anekdotes, verslagen of andere fratsen uit de oude doos zijn. Ook uw bijdrage is van harte welkom! Stuur een mail naar de webmaster zodat we iets kunnen regelen! Het overzicht van alle grepen uit d'Ouwe Dôôze is nu te vinden in het menu onder Club - Historie. 

 

 

 

 Nu de verhuizing naar het nieuwe complex niet meer zo lang op zich laat wachten zal er in de komende weken in deze rubriek aandacht worden besteed aan memorabele wedstrijden van en tegen de profclubs die zijn gespeeld aan het knusse sportpark aan de Boomdijk.

Ook zal worden teruggekeken op een aantal andere evenementen die zich daar hebben afgespeeld.
Op 17 juli 1982 was Club Brugge te gast in Bru, hun trainer, oud bondscoach Georg Kessler, had contact gezocht met onze legendarische oud-voorzitter Maarten Verspoor, of Bruse boys tegen Club Brugge wilde spelen want hij wilde nog een extra oefenwedstrijd. Zo ging en kon dat toen nog.  De toen Europese topclub Club Brugge, met veel internationals, won met 0-7.

Helaas kwamen er vanwege het warme weer weinig toeschouwers op het duel af.
Niet genoemd in het krantenverslag bij de bovenste foto: Grensrechters Jan van Nieuwenhuize en Han steenpoorte, helemaal rechts de toenmalige voorzitter van de stichting festiviteiten Bram Bal
Onderste foto: helemaal links Johan Nieuwersteeg en in het midden Jacob van den Berge.

 


Laat een reactie achter op dit bericht.

Clubprogramma

Clubuitslagen