alt 

Hierbij weer een bijdrage uit d'Ouwe Dôôze. Dit kunnen reportages, foto's, anekdotes, verslagen of andere fratsen uit de oude doos zijn. Ook uw bijdrage is van harte welkom! Stuur een mail naar de webmaster zodat we iets kunnen regelen! Het overzicht van alle grepen uit d'Ouwe Dôôze is nu te vinden in het menu onder Club - Historie.

 

 

 

Komende zaterdag staat om 14.30 uur de oefenwedstrijd voor Bru 1 tegen de hoofdmacht van Wemeldinge (4e klasser) op het programma. De laatste keer dat beide ploegen in Bru de degens kruisten was op 5 oktober 1985. Het was toen een competitiewedstrijd, beide ploegen kwamen toen uit in de derde klasse en Bru won toen met 2-1 door doelpunten van Willem Webers en Theun de Ronde. Bru zou dat seizoen kampioen worden, en Wemeldinge handhaafde zich toen op het nippertje door op het veld van Bruse boys in een beslissingswedstrijd Kogelvangers te verslaan. Bekende spelers van Wemeldinge waren toen oud-NAC keeper en trainer John Karelse, en de ook op het eiland bekende Joost Folmer.

Vorig jaar miste Wemeldinge op een haar na promotie naar de 3e klasse, en nu staan de mannen van trainer John Tahapary op de derde plaats. De foto is van 17 april 1976, Jacob van Boven is net te laat om de keeper te verschalken. De wedstrijd eindigde toen in 1-1, het Bruse doelpunt werd gescoord door Eddy Schild. Bruse boys was overigens toen al kampioen en promoveerde naar de 4e klasse.

 

bru-wemeldinge

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Laat een reactie achter op dit bericht.

Clubprogramma

Clubuitslagen