alt

Hierbij weer een bijdrage uit d'Ouwe Dôôze. Dit kunnen reportages, foto's, anekdotes, verslagen of andere fratsen uit de oude doos zijn. Ook uw bijdrage is van harte welkom! Stuur een mail naar de webmaster zodat we iets kunnen regelen! Het overzicht van alle grepen uit d'Ouwe Dôôze is nu te vinden in het menu onder Club - Historie.

 

 

Komende zaterdag is Terneuzense boys de tegenstander van de Bruse hoofdmacht. Bru heeft nog wat goed te maken, want bijna twee jaar geleden leden de paarshemden een smadelijke 0-6 nederlaag tegen de Zeeuws-vlamingen. Leuke bijkomstigheid is het weerzien met oud-hoofdtrainer Alexander van Keulen (1996-1999), hij staat voor het eerste seizoen aan het roer van de degradant uit de eerste klasse.

Ondanks dat Bru de twee laatste thuiswedstrijden heeft verloren tegen Terneuzense boys, zijn er in het verleden ook mooie thuisoverwinningen geboekt.

Zoals op 27-11-1999, het werd toen een klinkende 5-2 zege in een spektakelstuk. Hopelijk wordt het zaterdag weer zo’n aantrekkelijke wedstrijd voor het publiek.

 

 


Laat een reactie achter op dit bericht.

Clubprogramma

Clubuitslagen