alt

Hierbij weer een bijdrage uit d'Ouwe Dôôze. Dit kunnen reportages, foto's, anekdotes, verslagen of andere fratsen uit de oude doos zijn. Ook uw bijdrage is van harte welkom! Stuur een mail naar de webmaster zodat we iets kunnen regelen! Het overzicht van alle grepen uit d'Ouwe Dôôze is nu te vinden in het menu onder Club - Historie.

 

 

Komende zaterdag staat voor de Bruse hoofdmacht de laatste wedstrijd voor de winterstop op het programma. Thuis zal het de strijd aanbinden met de Fendert uit Fijnaart. De Fendert bestaat sinds 2010 en is een fusieclub van FSV en Kaaise boys.

Vorig seizoen verloor Bru voor de beker van de Fendert, en in de voorbereiding op dit seizoen ook. In het verleden ging dat tegen FSV en Kaaise boys een stuk beter. Het meest op het netvlies staan natuurlijk de ontmoetingen tegen FSV in het seizoen 2004-2005 in de 4e klasse. Tweemaal wist Bru toen te winnen, en het klapstuk was de overwinning in de laatste competitiewedstrijd toen Bru de titel pakte.
Echter ook in het seizoen 2002-2003 zat FSV bij Bru in de 3e klasse, en ook toen won Bru tweemaal.

Tegen Kaaise boys werd in een officiële wedstrijd slechts éénmaal gespeeld, op 25-8-1992 werd voor de beker met 0-1 gewonnen.

kaaiseboys-bru

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

bru-fsv


Laat een reactie achter op dit bericht.

Clubprogramma

Clubuitslagen