alt

Hierbij weer een bijdrage uit d'Ouwe Dôôze. Dit kunnen reportages, foto's, anekdotes, verslagen of andere fratsen uit de oude doos zijn. Ook uw bijdrage is van harte welkom! Stuur een mail naar de webmaster zodat we iets kunnen regelen! Het overzicht van alle grepen uit d'Ouwe Dôôze is nu te vinden in het menu onder Club - Historie.

 

Komende zaterdag staat de belangrijke thuiswedstrijd tegen SSV’65 op het programma. Als de boys nog willen proeven van het nacompetitietoetje  dan moet  dit duel in winst worden omgezet.

Ondanks het feit dat beide ploegen inmiddels aardig wat duels in competitieverband hebben “uitgevochten”, is de meest memorabele ontmoeting de bekerwedstrijd van 25 augustus 2001.  Het werd toen 4-5 voor de Goesenaren nadat Bru vlak na rust nog een voorsprong had van 4-0. Op een snikheet tweede veld,  nadat  de kleurrijke geldschieter Kleppe van SSV inmiddels al scheldend en tierend het sportcomplex had verlaten, wist SSV’65 de score toch nog om te buigen in een 4-5 overwinning. Hopelijk krijgen we zaterdag weer zo’n attractieve wedstrijd voorgeschoteld, maar dan met een iets andere score.

 


Laat een reactie achter op dit bericht.

Clubprogramma

Clubuitslagen