Hierbij weer een bijdrage uit d'Ouwe Dôôze. Dit kunnen reportages, foto's, anekdotes, verslagen of andere fratsen uit de oude doos zijn. Ook uw bijdrage is van harte welkom! Stuur een mail naar de webmaster zodat we iets kunnen regelen! Het overzicht van alle grepen uit d'Ouwe Dôôze is nu te vinden in het menu onder Club - Historie.

Komende zaterdag neemt Bruse boys het op tegen een oude bekende, W.H.S. In het verleden namen beide teams het vaak tegen elkaar op, maar inmiddels is het al weer ruim acht jaar geleden dat er tegen de “Stallanders” in competitieverband op Bru werd gespeeld. Op 21 januari 2006 werd het 2-4 voor WHS. En al is WHS dan nu hekkensluiter, en staat Bru gedeeld bovenaan, toch zal het, als je naar de statistieken kijkt van de laatste vier onderlinge ontmoetingen die in Bru gespeeld zijn, niet gemakkelijk worden. Die gingen namelijk alle vier verloren.

Op 24-3-1997 werd het 0-1, op 6-9-1997 werd het 2-4, op 15-3-2003 werd het 1-6, en op 21-1-2006 werd het dus 2-4. Voor de laatste Bruse overwinning op eigen veld moeten we twintig jaar terug gaan, toen werd het op 15-10-1994 2-1 door twee doelpunten van Jacob van den Berge.

Trainer van Bruse boys was toen overigens WHS-icoon Theo Moerland, dus misschien dat dat de reden was. Het wordt dus weer eens tijd voor een Bruse overwinning. Hopelijk gaat dat lukken.

De foto is van de laatste onmoeting van 2006 toen WHS weliswaar met 2-4 won, maar Bru dat jaar wel kampioen werd in de 3e klasse. Vijf spelers van die wedstrijd maken nog steeds deel uit van de huidige Bruse selectie.

bruseboyswhs2006


Laat een reactie achter op dit bericht.

Clubprogramma

Clubuitslagen