Hier vind je informatie, nieuws en mededelingen van de jeugdcommissie.

 Pupil van de weekDe laatste thuiswedstrijd van de competitie staat op het programma voor Bruse Boys 1. MZVC 1 uit Middelburg zal, ondanks degradatie, het seizoen goed af willen sluiten. Uiteraard zal bij deze wedstrijd ook een pupil van de week aanwezig zijn. De aftraf voor deze laatste thuiswedstrijd zal verzorgd gaan worden door Jonathan van den Berge. Lees meer voor zijn interview.

Op vrijdag 16 mei 2014 organiseert voetbalvereniging Bruse Boys een introductieavond voor meisjesvoetbal op ons mooie Sportpark Volharding. De introductieavond is bedoeld voor alle meiden die in groep 6, 7 en 8 op de basisscholen zitten. Graag nodigen we je uit om de introductieavond te bezoeken.

De introductieavond staat onder leiding van Jelle Kastelein, die al jarenlang trainer is van diverse meisjesteams bij Bruse Boys. Jelle is momenteel trainer van de meiden B en C. Tijdens de introductieavond wordt er een uitgebreide en gevarieerde proeftraining verzorgd, waarbij je kennis kan maken met alle onderdelen van het voetbal.

Verder kunnen jullie ook ons sportpark bekijken. Bovendien wordt er deze avond goed voor jullie gezorgd. Hapjes en drankjes worden verzorgd door Bruse Boys en zijn gratis.

De avond start om 18.45 uur en is circa 20.45 uur afgelopen. Neem ook gerust vriendinnetjes mee die niet in Bruinisse op school zitten. Naar aanleiding van deze avond bekijken we hoeveel meisjes er lid willen worden van Bruse Boys, zodat we wellicht een nieuw meisjesteam kunnen opstarten.

Je kan jezelf opgeven voor de introductieavond via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  Bruse Boys 1 speelt aanstaande zaterdag, 1 februari, thuis tegen GPC 1. Zoals bij iedere thuiswedstrijd van het 1e is ook bij deze wedstrijd een pupil van de week aanwezig. De aftrap tegen de mannen uit Vlissingen zal genomen worden door Ralph Stronk. Lees verder voor zijn interview.

Clubprogramma

Clubuitslagen

za 28 nov