Beste jeugdspelers die zich hebben aangemeld voor de Schalke-clinic en ouders/verzorgers,

Via de media heeft vv Bruse Boys vernomen dat de Schalke-clinics niet doorgaan. Het bedrijf die de clinics organiseert, Sporting Events, is failliet verklaard. 

Enkele maanden geleden heeft het bedrijf ons benaderd met de vraag of zij de clinic bij onze vereniging mochten organiseren. Dit leek vv Bruse Boys een mooie en leerzame activiteit voor de jeugd. Via social media is toen ook informatie gedeeld met meer informatie over de clinic. 

Hoewel vv Bruse Boys geen enkele invloed kan uitoefenen op deze situatie vinden wij het erg vervelend voor de spelers, maar ook voor diens ouders/verzorgers, dat de clinic niet door kan gaan! 

Het aantal jeugdspelers die zich hebben aangemeld voor de clinic is bij ons niet bekend. De vereniging heeft contact gehad met de KNVB en Schalke '04 om te horen wat zij kunnen betekenen voor de gedupeerden en of wie zich heeft aangemeld. Daar kon geen antwoord op worden gegeven.
Als er een gesprek komt met Sporting Events, Schalke'04 of andere partijen is het goed te weten hoeveel leden zich hebben opgegeven. Bruse Boys zou daarom graag de namen willen weten van de jeugdspelers die zich hebben aangemeld.
Spelers kunnen zich melden door een bericht te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Met vriendelijke groet,

Het bestuur van VV Bruse Boys

Laat een reactie achter op dit bericht.

Clubprogramma

Clubuitslagen