Aanstaande zaterdag (26 juni) worden de laatste wedstrijden van de π—žπ—‘π—©π—• π—₯π—²π—΄π—Άπ—Όπ—°π˜‚π—½ gespeeld en dat betekent dat de kantine voor de laatste keer dit seizoen geopend is. Let op: dit is maar tot 14:00 uur, want daarna sluiten we met alle seniorenteams het seizoen af met een π—―π—²π˜€π—Ήπ—Όπ˜π—²π—» 𝗕𝗕𝗀. De eerst volgende keer dat de kantine weer opengaat, is op 14 augustus 2021. Dan wordt er een wedstrijd tegen De Zwervers gespeeld. Tot dan!

Maandagavond zijn onze kleine voetballers langs de huizen gegaan om lege flessen en kratten te verzamelen. En dit hebben zij niet voor niets gedaan. Er is namelijk een recordbedrag van €1.097,80 (!) opgehaald. Wij willen alle gevers, helpers Γ©n Market Plaza bedanken voor het mogelijk maken van dit mooie bedrag.

Traditiegetrouw bakt Bruse Boys samen met CJV Bruinisse op oudjaarsdag verse oliebollen en bakt bakker Spelt overheerlijke appelbeignets.

Gezien de strenge maatregelen rondom het coronavirus zien wij helaas geen mogelijkheden om oliebollen te bakken en daarom zullen de voetbal en CJV dit jaar geen oliebollen verkopen.

We wensen iedereen fijne feestdagen toe en een gelukkig en gezond 2021.

Omdat het verenigingsleven op een veel lager pitje staat dan normaal vanwege de Corona maatregelen, heeft Unito Sports een leuke actie verzonnen.

Gedurende de winterperiode bieden zij unieke hooded sweaters aan in diverse kleuren met keuze uit een leuke voetbalprint. Deze hoodies zijn ook verkrijgbaar in kindermaten en in een damesmodel. Speciaal voor de vrouwelijke leden bieden zij ook een damesprint aan.

Daarbij kan jij de hoodie nog unieker maken door de verschillende kleuren opdruk en de keuze voor een eigen naam en een nummer in de print! Uiteraard kan jij ook kiezen om het clublogo op de hoodie te laten plaatsen.

De ledenvergadering op 27 november zal online gehouden worden. Via Teams kunnen de leden deelnemen. De uitnodiging, agenda en andere stukken komen binnenkort via de mail naar de leden toe. Ook nadere informatie over de praktische opzet/deelname volgt.

De algemene ledenvergadering van Bruse Boys wordt gehouden op vrijdag 27 november. Andere datum dan eerder vermeld.
Uitnodiging volgt. Het bestuur beraadt zich op de vorm. Meest voor de hand ligt een combinatie van fysiek en online vergaderen

Wij zijn verplicht onze bezoekers (van zowel de kantine, als het terras) te registreren voor bron en contactonderzoek. De gegevens worden enkel gebruikt voor bron en contactonderzoek bij besmetting en worden hooguit 14 dagen bewaard.

Voor deze registratie gebruiken wij de website stophetcovidvirus.nl. Op deze website kun jij je makkelijk registreren voor de datum dat jij de kantine en/of het terras bezocht hebt.

Gelukkig kunnen wij weer sporten en is het ontmoeten van elkaar op het sportpark ook weer mogelijk. Daarbij zullen er wel diverse maatregelen in acht gehouden moeten worden om het virus te controleren, de zorg niet te overbelasten en kwetsbare mensen in de samenleving te beschermen.

Door de Coronacrisis kon in mei de jaarlijkse algemene ledenvergadering van Bruse Boys niet doorgaan. Inmiddels is er een nieuwe datum bepaald: vrijdag 6 november. Voor die avond heeft Thijs Rentier zijn medewerking toegezegd. Thijs werkt als psycholoog bij ADO Den Haag.Het huishoudelijk gedeelte zal onder meer bestaan uit verslagen van commissies, bestuursverkiezing, stand van zaken.

Het afgelopen half jaar zijn vertegenwoordigers van de jeugdafdeling en damestak van Bruse Boys, S.V. Duiveland en SKNWK diverse keren bij elkaar gekomen om te komen tot een samenwerking voor meisjes, dames en de hoogste jeugdelftallen. Dit heeft er onlangs toe geleid dat we ook daadwerkelijk gaan samenwerken in het seizoen 2020/2021.

Wekenlang lagen de voetbalvelden er stil bij vanwege de maatregelen tegen het coronavirus. Maar nu zien wij het eerste lichtpuntje om de verenigingsactiviteiten weer voorzichtig op te kunnen starten: deze week heeft het kabinet besloten dat jeugd tot en met 12 jaar en van 13 tot en met 18 jaar vanaf 29 april weer georganiseerd en beheersbaar mag gaan trainen.

Voor een groot deel van de vereniging zullen er nog geen trainingen en wedstrijden plaatsvinden tot ten minste 19 mei. Daarnaast ontstaat er ook een enorme onzekerheid omtrent eventuele doorgang van toernooien in juni en juli.

Wij acteren daarom op dit moment alvast op het β€œworst-case” scenario. Om die reden willen wij laten weten dat wij onze kantine voorraad geheel willen verkopen onder onze leden. Dit zal ons weer wat extra financiΓ«le middelen geven en eventueel risico op derving mitigeren. Gisteren hebben een aantal van onze vrijwilligers een inventarisatie gedaan, onderstaande (fris) dranken willen wij graag in de verkoop doen: