Hartelijk dank spelers, leiders en ouders voor jullie inspanningen op de klussendag!

Beste leden, vrijwilligers en supporters van Bruse Boys,

Binnen een tijdsbestek van minder dan een week waren er twee grote evenementen (‘events’) op ons sportpark. Op 6 juli speelde KV Oostende (eersteklasser in België) tegen Bruse Boys en op 12 juli het Zeeuws Elftal tegen AZ, een ploeg, die geen nadere introductie nodig heeft.

De opkomst voor KV was matig, maar werd goedgemaakt door het aantal bezoekers bij AZ. Het weer werkte mee en de sfeer bij de tweede wedstrijd was top! Bovendien was er een sponsorevent in de tent.

Bru heeft zich goed laten zien!! Dat komt niet in de laatste plaats door de inzet van een groot aantal vrijwilligers voor zowel de vrijdag als de donderdag.

Het bestuur bedankt ieder, die op wat voor manier bijgedragen heeft tot het welslagen van deze avonden!

Tevens wensen we u / jullie allen een prettige vakantie!

In verband met de Privacywet kunnen kinderen onder de 16 jaar geen gegevens meer wijzigen in de voetbal.nl app. De Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) die sinds 25 mei van kracht is, heeft bepaald dat kinderen tot 16 jaar niet zelf mogen aangeven of zij met naam en/of foto zichtbaar willen zijn binnen een platform. Dit gebeurde nogal eens doordat ze zelf hun pasfoto wijzigden. Deze kinderen kunnen nu de gegevens nog wel inzien met de voetbal-app, maar niet meer wijzigen. Dit moet door de ouder gebeuren, zie de informatie op de Sportlink site. Ook onze ledenadministratie moet hiervoor een  handeling verrichten. Immers, kinderen en ouders dienen verschillende e-mailadressen te gebruiken en deze dienen voorafgaand aan de wijziging door onze ledenadminstratie in Sportlink te worden geadministreerd.

Wilt u een dergelijke wijziging uitvoeren, stuurt u dan een e-mailbericht naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met de juiste e-mailadressen van ouder(s) en kind. Wij zorgen er dan voor dat de gegevens goed geregistreerd staan.

Beste jeugdspelers die zich hebben aangemeld voor de Schalke-clinic en ouders/verzorgers,

Via de media heeft vv Bruse Boys vernomen dat de Schalke-clinics niet doorgaan. Het bedrijf die de clinics organiseert, Sporting Events, is failliet verklaard. 

Enkele maanden geleden heeft het bedrijf ons benaderd met de vraag of zij de clinic bij onze vereniging mochten organiseren. Dit leek vv Bruse Boys een mooie en leerzame activiteit voor de jeugd. Via social media is toen ook informatie gedeeld met meer informatie over de clinic. 

Met ingang van het nieuwe seizoen 2018-19 gaat het nieuwe vrijwilligersbeleid in. Leden en ouders/verzorgers van jeugdleden hebben daarover onlangs een brief gekregen. Bij die brief zit een inschrijfformulier voor vrijwilligerswerk wat u/jij zou willen of kunnen verrichten. We ontvangen dat formulier graag zo spoedig mogelijk ingevuld retour, zodat we bijtijds de vrijwilligersroosters kunnen maken. Mocht u het formulier nog niet hebben ingevuld en geretourneerd, wilt u dat dan alsnog zo snel mogelijk doen? Bij voorbaat dank.

Breng jouw stem uit en steun het verenigingsleven!

Rabobank Oosterschelde draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe. Daarom organiseert zij de Rabobank Clubkas Campagne speciaal voor verenigingen en stichtingen. Rabobank Oosterschelde stelt € 120.000,- beschikbaar! Ook Bruse Boys doet mee aan de Rabobank Clubkas Campagne!

Gevolg van het winterweer van dit moment is dat het competitieprogramma in de war raakt…
Echter, in de kantine is het altijd goed toeven…! Zeker nu er sinds een aantal weken een chocomelapparaat achter de bar staat. Dat de verstrekking van ‘hot chocolate’ in een behoefte voorziet, is wel duidelijk.
Het bestuur van Bruse Boys dankt hierbij de Club van 100 voor de aanschaf en het ter beschikking stellen van de automaat.
Voor wie nog niet heeft geproefd: WARM AANBEVOLEN!

Leden van vv Bruse Boys - Hoewel het bestuur van onze vereniging geen open plaatsen kent, zijn we, om uiteenlopende redenen,  nu en dan minder slagvaardig dan we zouden willen zijn.

In de loop van dit seizoen hebben we Dennis van Alphen bereid gevonden zich kandidaat te stellen voor een plaats binnen het bestuur. Aangezien de volgende ledenvergadering pas in juli 2018 plaatsvindt, hebben we Dennis gevraagd nu alvast mee te lopen. In genoemde vergadering zal hij officieel voorgedragen worden. Uiteraard kunnen t.z.t. tegenkandidaten naar voren geschoven worden.

Sinds Dennis uit het Brabantse land neergestreken is op Bruse bodem is hij bij de jeugdwedstrijden langs de lijn te vinden.  Bij verschillende activiteiten heeft hij blijk gegeven van zijn kennis en inzicht in den brede.

Vorige week nog liet hij weten op zijn beurt het wedstrijdsecretariaat op zaterdag te willen bemannen. Helaas heeft het niet zo mogen zijn: onverwachts overleed op dinsdag 13 februari Leo Inkelaar.

Leo is jarenlang KNVB-scheidsrechter geweest met name voor wedstrijden van de jeugd. Daarnaast was hij, te pas en te onpas, beschikbaar als verenigingsscheidsrechter van Bruse Boys.

De reclameborden en tribune schoon, de ramen van de kantine blinken je tegemoet en ook het materialenhok is weer op orde. Vanavond was het klusavond op sportpark Volharding.

Een aantal leden en vrijwilligers van BB staken afgelopen vrijdagavond de handen uit de mouwen. Een speciaal compliment aan MO15 en JO15!

Geïnteresseerd in het opwekken van stroom met zonnepanelen?

Bruse Boys heeft haar dak beschikbaar gesteld voor een collectief zonnepanelenproject. Op het dak komen 250 zonnepanelen welke beschikbaar zijn voor omwonenden en geïnteresseerden. Dit is een gezamenlijk project van de Bruse Boys en Energie Werkt op Schouwen-Duiveland (EWSD) en wordt gefaciliteerd door de Saman Groep.

Als u woonachtig bent in Bruinisse of omgeving en graag wil profiteren van zonne-energie, dan is dit uw kans. Door het collectief plaatsen van zonnepanelen op één gezamenlijk dak in uw buurt.

Meer weten?

‘Klantenbinding aan zee’ kopte de PZC over de wedstrijd Bruse Boys - ADO Den Haag.
Klanten waren er veel!! De lucht was blauw, de zon scheen, de sfeer was perfect…
Maanden van tevoren, tijdens en na afloop van de wedstrijd, is er veel werk, zichtbaar en onzichtbaar, verzet om te komen tot wat het geworden is: een succes!
Niet alleen de wedstrijd, maar ook het middagprogramma voor spelers, staf en genodigden was dik voor mekaar. De mensen van ADO waren vol lof over de gastvrijheid en alles daarbij.
Het bestuur van Bruse Boys bedankt iedereen, die op welke wijze dan ook bijgedragen heeft tot het welslagen van deze dag.
We mogen trots zijn op Paars! Bekijk de mooie fotoserie gemaakt door Kees Bin.