Maandagavond zijn onze kleine voetballers langs de huizen gegaan om lege flessen, blikjes en kratten te verzamelen. Met deze actie is een mooi bedrag van โ‚ฌ๐Ÿต๐Ÿฒ๐Ÿฌ,- ๐—ฒ๐˜‚๐—ฟ๐—ผ opgehaald. Wij willen alle gevers, helpers รฉn @โ€Œmarket_plaza bedanken voor het mogelijk maken van dit mooie bedrag. ๐Ÿคฉ๐Ÿ’œ

Afgelopen maand heeft er overleg plaatsgevonden tussen de werkgroep duurzaamheid en stichting veldsport. Samen hebben ze verschillende (kapitaal intensieve) mogelijkheden voor verduurzaming besproken. Ons doel is het fors reduceren van ons gasverbruik. Op dit moment werken wij hiervoor verschillende opties uit. De focus ligt op de mogelijkheid om de huidige Cv-installatie te vervangen voor een warmtepomp die ingezet kan worden voor zowel de centrale verwarming als de warmwatervoorziening (douches).

De komende tijd gaan we nadenken over een eventuele verdere investering. In dit traject worden wij als vereniging bijgestaan door de KNVB middels het traject "de energietrainer". In dit programma ontvangen we passend advies van een onafhankelijke expert op het gebied van duurzaamheid voor sportverenigingen. Om alvast vooruit te lopen op deze mogelijke investering, hebben we ook contact opgenomen met Windfonds Krammer, het Nutsfonds en de Gemeente Schouwen-Duiveland. We hopen op financiรซle ondersteuning, zodat we een solide financieringsplan kunnen opstellen dat het voor onze vereniging haalbaar maakt om deze investering door te zetten. Het streven is om onze prachtige vereniging verder te verduurzamen, en dit zou opnieuw een belangrijke stap in de goede richting zijn.

Helaas heeft de oude kalkwagen het begeven en daarom hebben we deze maand een nieuwe aangeschaft. De nieuwe kalkwagen gaat het ons nog makkelijker maken om de belijning van het veld op orde te houden. Deze taak wordt wekelijks uitgevoerd door Jeroen Klink en Wladimir van den Ouden. Maar daarmee is het team nog niet compleet. Lijkt het je leuk om eens in de zoveel weken een mooie wandeling over het veld te maken, waarbij je ook nog eens een nuttige taak uitvoert? Meld je dan bij Wladimir, in de kantine of via de telefoon +31 6 51848115.

Sinds begin van het jaar hebben we er weer een nieuw Technische Commissie lid bij. En dat is voor velen geen onbekende! Reinier Ketting gaat ons helpen om de commissie neer te zetten, de functies te herzien en kijken wat elke functie zou moeten gaan inhouden in de nieuwe vorm en in de juiste structuur en zal een adviserende rol hebben met betrekking tot ons voetbal beleid. Senioren spelers en trainers zullen Reiner ongetwijfeld gaan zien of horen.

Wij als Bruse Boys zijn heel blij met het besluit van Reinier, vrijwilligers zijn altijd van harte welkom! Ook iets meer doen voor de club? Vraag naar de mogelijkheden!

Supporten doen we in 2023 in stijl mรฉt de nieuwe ๐—•๐—ฟ๐˜‚๐˜€๐—ฒ ๐—•๐—ผ๐˜†๐˜€-๐˜€๐—ท๐—ฎ๐—ฎ๐—น๐˜€. ๐Ÿ’œโšฝ De eerste 150 stuks zijn vanaf nu te bestellen bij Wilmar Klop (06 57274688) voor โ‚ฌ15 per sjaal.

Het vinden van scheidsrechters is de laatste jaren moeilijker geworden maar begint dit jaar wel een hele lastige taak te worden. Voor zowel jeugd als senioren is het vinden van scheisrechters heel lastig. Fluit je als scheidsrechter elke week bij Bruse Boys? Als je dat zelf wilt is daar uiteraard de mogelijkheid toe. Mocht je met eens of twee keer in de maand je persoonlijke tax bereikt hebben zijn we daar als Bruse Boys nog hartstikke tevreden mee!

We zijn voornamelijk op zoek naar scheidsrechters voor de jeugdelftallen en voor het 3e en 4e elftal. Mocht er nou interesse zijn om en keer een wedstrijd te begeleiden? Neem dan contact op met Wilmar Klop via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of spreek hem aan op de club!

Namens het bestuur en de commissies wensen we jullie fijne feestdagen en een sportief 2022!

Na aankondiging van de nieuwe maatregelen vanuit de overheid heeft de KNVB ons verzocht om een bezoek aan de kantine zo kort mogelijk te laten duren en daarna de accommodatie te verlaten. Zo dragen wij bij aan het terugdringen van de besmettingen en hopen we dat straks het publiek weer welkom is.

In verband met de corona maatregelen zal de algemene ledenvergadering van aankomende vrijdag (19/11) online via Teams plaatsvinden. Vanaf 19.45 uur zal het mogelijk zijn om de online vergadering bij te wonen en om 20.00 zal de vergadering beginnen. Alle leden hebben via de mail een link ontvangen naar de online omgeving. Heb jij deze niet ontvangen, ben je lid en wil je de ledenvergadering bijwonen? Stuur dan even een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wij sturen de link naar jou toe.

Met grote verslagenheid hebben wij kennis genomen van het toch nog plotseling overlijden van ons zeer gewaardeerd bestuurslid Jaap Dekker.

Vanaf het eerste uur was Jaap bestuurslid van de Stichting Veldsport Bru. Met name in de voorbereiding van de bouw van ons nieuwe clubhuis voor vv Bruse Boys is Jaap van onschatbare waarde geweest. 

Aanstaande zaterdag (26 juni) worden de laatste wedstrijden van de ๐—ž๐—ก๐—ฉ๐—• ๐—ฅ๐—ฒ๐—ด๐—ถ๐—ผ๐—ฐ๐˜‚๐—ฝ gespeeld en dat betekent dat de kantine voor de laatste keer dit seizoen geopend is. Let op: dit is maar tot 14:00 uur, want daarna sluiten we met alle seniorenteams het seizoen af met een ๐—ฏ๐—ฒ๐˜€๐—น๐—ผ๐˜๐—ฒ๐—ป ๐—•๐—•๐—ค. De eerst volgende keer dat de kantine weer opengaat, is op 14 augustus 2021. Dan wordt er een wedstrijd tegen De Zwervers gespeeld. Tot dan!

Maandagavond zijn onze kleine voetballers langs de huizen gegaan om lege flessen en kratten te verzamelen. En dit hebben zij niet voor niets gedaan. Er is namelijk een recordbedrag van โ‚ฌ1.097,80 (!) opgehaald. Wij willen alle gevers, helpers รฉn Market Plaza bedanken voor het mogelijk maken van dit mooie bedrag.