Het Jeugdfonds Sport & Cultuur Zeeland stimuleert sport en cultuur in Zeeland en wil dat elk kind in staat is om te kunnen sporten. In gezinnen waar er weinig geld is voor sport en cultuur, betaalt het jeugdsportfonds de contributie aan onze vereniging. Om hiervoor in aanmerking te komen is een aantal spelregels opgesteld. Deze spelregels gelden voor de provincie Zeeland.

Het Jeugdsportfonds is er voor kinderen en jongeren vanaf 0 jaar tot en met 18 jaar uit gezinnen met een laag besteedbaar inkomen. Bijvoorbeeld gezinnen met een uitkering, schulden, ZZP’ers, werkende armen, gescheiden ouders of andere redenen waardoor ouders de sport en/of cultuurlessen niet kunnen betalen. Het fonds verschaft zonder meer een bijdrage wanneer het inkomen van de ouder(s) en/of verzorger (s) minder dan 120% van het sociaal minimum is.

Het Jeugdsportfonds betaalt aan onze vereniging de contributie en de ouders krijgen een waardebon om in te leveren bij een sportzaak om voetbalschoenen te kopen. Er moet wel aan een aantal voorwaarden worden voldaan. Deze voorwaarden/spelregels kun je hier lezen.

Denk jij dat jouw gezin in aanmerking komt voor deze bijdrage? Stuur dan een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (To Hanzen). Je krijgt van To dan een formulier en verdere instructies zodat de aanvraag in gang kan worden gezet.

De aanvragen voor de betaling van de contributie voor het seizoen 2019-20 kunnen tussen nu en 30 juni worden ingediend. Later kan niet meer. Ook kan niet met terugwerkende kracht een aanvraag worden ingediend. De aanvraag indienen moet ook elk jaar opnieuw.

Laat een reactie achter op dit bericht.