Voor een groot deel van de vereniging zullen er nog geen trainingen en wedstrijden plaatsvinden tot ten minste 19 mei. Daarnaast ontstaat er ook een enorme onzekerheid omtrent eventuele doorgang van toernooien in juni en juli.

Wij acteren daarom op dit moment alvast op het “worst-case” scenario. Om die reden willen wij laten weten dat wij onze kantine voorraad geheel willen verkopen onder onze leden. Dit zal ons weer wat extra financiële middelen geven en eventueel risico op derving mitigeren. Gisteren hebben een aantal van onze vrijwilligers een inventarisatie gedaan, onderstaande (fris) dranken willen wij graag in de verkoop doen:

 

Coca Cola (Tray 24 stuks)

EUR 12,5

Sisi Sinas (Tray 24 stuks)

EUR 12,5

7-up (Tray 24 stuks)

EUR 12,5

Ice tea (Tray 24 stuks)

EUR 12,5

Ice tea green (Tray 24 stuks)

EUR 12,5

Rivella (Tray 24 stuks)

EUR 12,5

Royal Club Bitter lemon (Tray 24 stuks)

EUR 12,5

Chocomel (Tray 24 stuks)

EUR 18,-

Raak kindercola (Setje 8 stuks)

EUR 5,-

AA drink (Doos 24 stuks)

EUR 17,5

Bacardi Cola pre-mix (Tray 24 stuks)

EUR 35,-

Heineken bier (krat 24 stuks)

EUR 13,- (incl. statiegeld)

Amstel Radler (krat 24 stuks)

EUR 15,- (incl. statiegeld)

Wieksche Rose Bier (krat 24 stuks)

EUR 18,- (incl statiegeld)

 

Mocht u interesse hebben in het bovenstaande en hiermee de vereniging uit de brand helpen, kunt u contact opnemen met Anne-Marie Roth – Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

In overleg kunnen dergelijke dranken ook los (per blikje of flesje) verkregen worden. Ophaalmoment kan in overleg. Betaling zoveel mogelijk middels een tikkie, deze zal de penningmeester naar u versturen.

Zorg voor jezelf en voor anderen en blijf bovenal gezond. En wellicht dat wij elkaar binnen bepaalde tijd weer kunnen ontmoeten op ons mooie sportpark Volharding.

 

Laat een reactie achter op dit bericht.