Voorafgaand aan de uitvoering van het project “plaatsing zonnepanelen op de KiKa Tribune” heeft de commissie duurzaamheid een plan van aanpak opgesteld. Tijdens de voortgang van het project kwam een onverwachte uitdaging aan het licht: de bestaande kabels van ons sportcomplex zijn niet geschikt voor het terugleveren van energie. Dit betekent dat er een geheel nieuwe kabel moet worden geïnstalleerd, vanuit de meterkast van onze accommodatie naar de KiKa Tribune. Deze onvoorziene complicatie bracht zowel financiële als operationele uitdagingen met zich mee.

Maar, we laten ons hierdoor niet uit het veld slaan. Bru toont zijn ware aard door zelf een helpende hand te bieden. We zijn verheugd te kunnen melden dat Wilco van der Maas van Loonbedrijf van der Maas bereid is om ons te assisteren bij het leggen van de nieuwe kabel, inclusief het graven van de legroute. Hij krijgt daarbij ondersteuning van Jeroen Klink van Installatiebedrijf Klink, die verantwoordelijk zal zijn voor de plaatsing van de zonnepanelen.

Ondanks de aanvankelijke tegenvaller zijn we blij dat het project toch kan doorgaan, dankzij de toewijding van deze twee partijen.

Laat een reactie achter op dit bericht.