Komende zaterdag staat alweer de vierde thuiswedstrijd op het programma voor de paars/witten. Na de ongelukkige nederlaag tegen de Meeuwen en de oorwassing die de mannen kregen van Oostkapelle, wordt het nu wel weer eens tijd voor een goed resultaat op Volharding. Gelukkig is de selectie na een paar rumoerige weken, met het opstappen van trainer Carlos de Jonge, weer in rustiger vaarwater terecht gekomen. Met de nieuwe trainer René Scholts aan het roer, werd afgelopen zaterdag gewonnen van ’s-Heer Arendskerke. Hopelijk kan die lijn doorgetrokken worden, en dat moet dan gebeuren tegen Hellevoetsluis.

Luca Moerland is bij de wedstrijd de trotse pupil van de week. De speler van Bruse Boys JO11-1 denkt dat Bru met 3-1 gaat winnen aanstaande zaterdag, maar heeft minder vertrouwen in zijn eigen wedstrijd die hij zaterdag speelt tegen MZC. Lees verder om meer te weten over Luca. Balsponsor voor deze wedstrijd tegen vv Hellevoetsluis is Mosselhandel Bout Bruinisse.

 

Het eerste elftal is na 2 wedstrijden nog ongeslagen en gaat fier op kop in de competitie na twee 4-0 overwinningen. Komende zaterdag komen De Meeuwen op bezoek, een ploeg die net gedegradeerd is uit de 1e klasse en derhalve zeker niet onderschat moet worden. Pupil van de week bij deze wedstrijd is Roos Bal uit de JO-11. Hieronder volgt een gesprekje met Roos. Aanstaande zaterdag om 14.30 uur doet zij de aftrap. Kom jij ook kijken?

Op initiatief van de Technische Commissie van Bruse Boys wordt er dit seizoen een competitie gehouden voor elftallen van spelers van onder de 23 jaar.

De doelstelling is aankomende jeugdtalenten en spelers, die net tegen de selectie aanzitten, wedstrijdritme op te laten doen, zodat ze volgend seizoen mogelijk doorstromen naar BB1 of BB2. Ook biedt de JO23 selectiespelers, die terugkomen van een blessure, de gelegenheid er weer in te komen. Daarnaast is dit elftal er voor spelers, die niet altijd aan de bak komen.

De wedstrijden worden gespeeld op de dinsdagavond. Vijf elftallen doen mee. Behalve Bruse Boys zijn dat: Duiveland, DBGC, De Jonge Spartaan en Den Bommel. Op de website is het speelschema te zien.

 

Komende zaterdag, staat voor Bruse Boys de eerste competitiewedstrijd van het seizoen 2019-20 op het programma, thuis tegen FC Axel. Pupil van de week bij deze wedstrijd is Lars Hartoog. Lars is 10 jaar en voetbalt in het JO11-1 team van onze club. Hieronder volgt een gesprekje met Lars, die we veel plezier wensen aanstaande zaterdag.

 

Hét evenement voor de jeugd van V. V. Bruse Boys vindt weer plaats!

Afgelopen woensdag heeft Jordy Ketting de eilandelijke penaltybokaal voor de categorie JO11 gewonnen, op het terrein van MZC’11. Hij schoot 4 van de 5 penalty’s raak en liet zo zijn concurrenten achter zich.
Gefeliciteerd Jordy!

Afgelopen zaterdag hebben de jongens van jo9-2 nieuwe trainingspakken gekregen. Deze pakken zijn gesponsord door Edwin ten Hoeve namens Ten Hoeve Technical Support BV uit Zuidland, waarvoor onze hartelijke dank!

Op de foto van links naar rechts: Lennert Schilperoort, Quind Voogd, Trainer Jan Derkx, Boris vd Meer, Mark Kempe, Jesse van Strien, Leider Adrie van Strien, Sam Elenbaas, Björre van Galen.

Voor wie zin heeft, is er op vrijdagen van 16.00 – 17.30 uur extra jeugdtraining. Deze zal verzorgd worden door Perry Snoep. De trainingen zullen beginnen vanaf aanstaande vrijdag 24 augustus.

Tijdens de familiedag zal Sparta o.12 een oefenwedstrijd spelen tegen een selectie elftal van Schouwen-Duiveland. In de selectie van Sparta o.12 spelen 2 jongens die van het eiland komen Rik Suur uit Burgh-Haamstede en Daniel Hanzen uit Bruinisse.

Hoe is het mogelijk dat jullie onderaan staan?' Deze vraag werd na afloop van de laatste drie wedstrijden aan ons gesteld. Vorige week hielden de mannen van JO13-1 de koploper lange tijd in bedwang, afgelopen donderdag werd in de laatste seconde van de wedstrijd nipt van de nummer twee verloren en zaterdag gingen we op bezoek bij de nummer vijf op de ranglijst. Drie maal is scheepsrecht!

Bruse Boys JO13-1 kon afgelopen zaterdag met een complete selectie afreizen naar Hoogerheide, waar METO JO13-1 de tegenstander was. Deze ploeg had één puntje meer dan ons, dus bij winst zouden we goede zaken doen.