1. Naam? Roan

2. Leeftijd? 12

3. Wat is de reden dat je op voetbal bent gegaan? Ik vind het een leuke sport en kijk het ook heel graag!"

4. In welk team speel je? JO 12-2

Het Jeugdfonds Sport & Cultuur maakt het mogelijk dat kinderen uit gezinnen met weinig geld, toch mee kunnen doen met bijvoorbeeld voetbal. Voor die kinderen betalen zij de contributie en in sommige gevallen de benodigdheden zoals voetbalkleding of schoenen. Sinds 1 mei kunnen er weer nieuwe aanvragen ingediend worden voor het komende schooljaar, ook als je al een lopende aanvraag hebt moet je opnieuw een aanvraag indienen. U krijgt hiervoor een nieuwe toekenning op de gebruikelijke weg, via de email.

1. Naam? Guyan Meerveld


2. Leeftijd? 11 jaar


3. Wat is de reden dat je op voetbal bent gegaan? omdat ik het een leuke vind


4. In welk team speel je? BDC JO12 -2


5. Wat is jouw favoriete positie in het veld? Middenveld


6. Tegen wie moet je aanstaande zaterdag voetballen en gaan jullie dat winnen? DVO'60, ja

1. Naam Matthijs Kempe
2. Leeftijd 11 jaar
3. Wat is de reden dat je op voetbal bent gegaan โ€“ ik vond het er wel leuk uit zien
4. In welk team speel je โ€“ JO12-2
5. Wat is jouw favoriete positie in het veld? Keeper
6. Tegen wie moet je aanstaande zaterdag voetballen en gaan jullie dat winnen? Victoria - nee
7. Hoe gaat het tot nu toe dit seizoen met voetballen? Goed

๐—ฆ๐—๐—ข - ๐—ฉ๐—ฒ๐—ฟ๐—ธ๐—น๐—ฎ๐—ฟ๐—ถ๐—ป๐—ด ๐—ข๐—บ๐˜๐—ฟ๐—ฒ๐—ป๐˜ ๐—ต๐—ฒ๐˜ ๐—š๐—ฒ๐—ฑ๐—ฟ๐—ฎ๐—ด (๐—ฉ๐—ข๐—š)

Bij de SJO BDC is het uitgangspunt dat sporten in een veilige omgeving voor iedereen vanzelfsprekend moet zijn. Daarom hebben we in 2023 de Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) geรฏntroduceerd. Alle vrijwilligers die betrokken zijn bij de (voetbal) activiteiten voor de jeugd wordt gevraagd deze verklaring te overleggen. Zo zetten we als voetbalvereniging de juiste stap naar een veilige sport omgeving.

Vorige week zijn er vier stuks nieuwe pupillengoals afgeleverd. De oude goals hadden helaas te veel mankementen om dit nog te repareren. HIerdoor kunnen de spelers uit de jongste jeugdteams weer veilig trainen en spelen.

De nieuwe doelen zijn mede mogelijk gemaakt door de Club van 100. Bruse Boys bedankt daarvoor de stichting en zijn leden! Wilt u meer informatie over de Club van 100 of lid worden? Klik hier!

Dat er maar veel doelpunten gescoord mogen worden!

๐—ฆ๐—๐—ข ๐—•๐——๐—– ๐—ธ๐—ผ๐—บ๐˜ ๐—ถ๐—ป ๐˜€๐—ฎ๐—บ๐—ฒ๐—ป๐˜„๐—ฒ๐—ฟ๐—ธ๐—ถ๐—ป๐—ด ๐—บ๐—ฒ๐˜ ๐—™๐˜†๐˜€๐—ถ๐—ผ๐—™๐—ถ๐˜ ๐—•๐—ฟ๐˜‚๐—ถ๐—ป๐—ถ๐˜€๐˜€๐—ฒ ๐—บ๐—ฒ๐˜ ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐˜€๐—ฝ๐—ผ๐—ฟ๐˜๐˜€๐—ฝ๐—ฟ๐—ฒ๐—ฒ๐—ธ๐˜‚๐˜‚๐—ฟ ๐˜€๐—ฝ๐—ฒ๐—ฐ๐—ถ๐—ฎ๐—ฎ๐—น ๐˜ƒ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ ๐—ฑ๐—ฒ ๐—ท๐—ฒ๐˜‚๐—ด๐—ฑ! Sport en beweging zijn belangrijk voor kinderen. Daarbij horen zij geen pijn of beperkingen te hebben. Het sportspreekuur is het ideale moment om vragen te stellen over pijn tijdens het sporten, blessures en/of groei.
โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
Dennis Stevense (sportfysiotherapeut) en Marc bij de Vaate (kinderfysiotherapeut) staan op de volgende momenten voor je klaar op Sportpark Volharding (verzorgingsruimte eerste elftal):
โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
๐Ÿ‘‰๐Ÿผ Dinsdag 7 maart van 16.15 tot 17.30 uur
๐Ÿ‘‰๐Ÿผ Dinsdag 18 april van 16.15 tot 17.30 uur
๐Ÿ‘‰๐Ÿผ Dinsdag 30 mei van 16.15 tot 17.30 uur
โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
Gebruik maken van dit gratis sportspreekuur? Stuur dan een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of appje naar 0653543863 met daarin je naam, voetbalteam en klacht. De fysiotherapeuten plannen vervolgens een afspraak in met de ouders en/of het kind.

1. Naam? Ik ben Mees Benard.
2. Leeftijd? Ik ben 11 jaar.
3. Wat is de reden dat je op voetbal bent gegaan? Ik zit er al zolang op, dat ik dat niet meer weet. Maar waarschijnlijk omdat mn bijna hele klas op voetbal ging en ik voetbal erg leuk vind.
4. In welk team speel je? Ik speel bin de JO12-2
5. Wat is jouw favoriete positie in het veld? Mijn vaste plek is als laatste man, maar ik vind het ook erg leuk om als middenvelder een doelpunt te kunnen maken.
6. Tegen wie moet je aanstaande zaterdag voetballen en gaan jullie dat winnen? Tegen Kruiningen en zeker  gaan we dat winnen.
7. Hoe gaat het tot nu toe dit seizoen met voetballen? De eerste helft hebben we alles gewonnen. Nu zitten we in de JO12 en is het wat moeilijker.

1. Naam? Marc van der Wielen

2. Leeftijd? 12 jaar

3. Wat is de reden dat je op voetbal bent gegaan? Om met mijn vrienden te kunnen voetballen en omdat ik voetbal erg leuk vind.

4. In welk team speel je? JO-12

5. Wat is jouw favoriete positie in het veld? Verdediging

6. Tegen wie moet je aanstaande zaterdag voetballen en gaan jullie dat winnen? Tegen Stavenisse, MO 12 en ik hoop dat we gaan winnen.

7. Hoe gaat het tot nu toe dit seizoen met voetballen? Diverse keren verloren, maar wel lekker gevoetbald.

1. Naam? Isa Giljam

2. Leeftijd? 12 jaar

3. Wat is de reden dat je op voetbal bent gegaan? Wilde graag een andere sport doen en door het schoolvoetbal ben ik toen gaan voetballen.

4. In welk team speel je? JO 12

5. Wat is jouw favoriete positie in het veld? Verdediging

6. Tegen wie moet je aanstaande zaterdag voetballen en gaan jullie dat winnen? De wedstrijd gaat niet door zaterdag en dat vind ik heel jammer!

7. Hoe gaat het tot nu toe dit seizoen met voetballen? Heel goed, ben veel vooruit gegaan, het gaat steeds beter.

1. Naam? Luuk Benard

2. Leeftijd? 10 jaar oud.

3. Wat is de reden dat je op voetbal bent gegaan? Omdat ik al vanaf dat ik kon lopen aan het voetballen ben

4. In welk team speel je? JO12-1

5. Wat is jouw favoriete positie in het veld? Spits 

1. Naam? Quint Voogd
2. Leeftijd? 11 jaar oud
3. Wat is de reden dat je op voetbal bent gegaan? Voetbal vind ik de allerleukste sport die er is. Ik zou iedere dag wel willen voetballen
4. In welk team speel je? JO12-1
5. Wat is jouw favoriete positie in het veld? Meestal links of rechtsbuiten, maar soms vind ik het ook leuk om spelverdeler te zijn. Maar de coach kan mij overal neerzetten, alleen keepen vind ik niet zo leuk.