Afgelopen zaterdag speelde Bruse Boy JO15-1 in de derde ronde van de bekercompetetie tegen Kogelvangers JO15-1 uit Willemstad. Deze tegenstander staat op een keurige derde plaats in de tweede klasse. Een tegenstander van formaat dus!

Afgelopen zaterdag reisde Bruse Boys JO15-1 vol vertrouwen af naar Veere, waar het opgenomen moest worden tegen de JO15-1 van de combinatie Serooskerke/Veere. Vol vertrouwen, omdat vorige week de nummer 4 van de ranglijst -Oostkapelle - nog resoluut aan de kant werd gezet (12-1), terwijl  Serooskerke/Veere met ruime cijfers van GPC Vlissingen had verloren, de ploeg waar wij eerder met 5-1 van wonnen. Bij winst zouden we de weg naar het kampioenschap effenen... Maar vooraf waarschuwden we elkaar: Ook Serooskerke/Veere had nog een kleine kans op het behalen van de titel. De ploeg, die al weken bovenaan had gestaan zou zeker niet mee gaan werken aan de Bruse kampioensplannen. 

Zaterdag 2 december was een belangrijke dag voor Bruse Boys JO15-1 want de top vier van de ranglijst speelden tegen elkaar. De koploper, Serooskerke/Veere moest op bezoek bij de nr. 3, GPC Vlissingen. En op volharding ontving Bruse Boys JO15-1 de nr. 4, Oostkapelle

Zaterdag 25 november stond voor Bruse Boys JO15-1 de eilandelijke derby tegen SKNWK JO15-1 op het programma. Op eigen veld probeerden de paarshemden de ongeslagen status weer met een week te verlengen. Helaas moesten we het zonder onze aanvoerder en laatste man doen. Pepijn was nog niet hersteld van de blessure die hij vorige week opliep. Adriaan speelde op zijn plaats en zou dat fantastisch doen.

Na de topwedstrijd van vorige week, waarbij de koploper met 5-1 aan de kant werd gezet, speelde Bruse Boys JO15-1 afgelopen zaterdag in een winderig Westkapelle tegen De Noormannen JO15-1, de nummer vijf op de ranglijst.

Voor de mannen van JO15-1 stond vandaag de eerste echte krachtmeting op het programma. Op ons eigen 'Volharding' ontvingen we de koploper uit de derde klasse. GPC uit Vlissingen had nog geen puntverlies geleden en bovendien sprak het doelsaldo voor zich, +24. Zou het de boys lukken om deze lijstaanvoerder pijn te doen?

Om 11.15 uur werd er in Middelburg afgetrapt tegen de JO15-3 van Zeelandia. Deze tegenstander troffen we eerder in het bekertoernooi. Op eigen veld werd toen met 4-0 gewonnen.

Nadat Bruse Boys JO15-1 de eerste bekerronde als groepswinnaar had overleeft speelden we afgelopen zaterdag in de tweede ronde tegen Halsteren JO15-3. Op het mooi gelegen sportcomplex van de geelhemden werd gestreden om lijfsbehoud in de bekercompetitie.

Afgelopen weekend ontving Bruse Boys JO15-1 Walcheren JO15-2 op Volharding. Voor de bezoekers was het pas de eerste wedstrijd van deze competitie, terwijl Bru al twee wedstrijden in winst wist om te zetten. Vandaag konden we niet beschikken over Okan, maar gelukkig was Sam wel weer van de partij.

Bruse Boys JO15-1 reisde zaterdag af naar Oost-Souburg waar RCS JO15-2 de tegenstander was. De wedstrijd zou met 1-4 gewonnen worden, maar toch zijn we heel goed weggekomen...

Nadat de mannen van JO15-1 afgelopen donderdag 4-0 van Zeelandia Middelburg wonnen en daarmee als winnaar van de poule de volgende ronde behaalde, stond vandaag de eerste competitiewedstrijd van het seizoen op het programma. Direct een eilandelijke derby...

Voor het tweede bekerduel van het seizoen moesten de mannen van JO15-1 afreizen naar Terneuzen waar de plaatselijke boys van JO15-2 de tegenstanders waren. De wedstrijd zou in meerdere opzichten veel gelijkenissen met pot van vorige week hebben.