Voor het tweede bekerduel van het seizoen moesten de mannen van JO15-1 afreizen naar Terneuzen waar de plaatselijke boys van JO15-2 de tegenstanders waren. De wedstrijd zou in meerdere opzichten veel gelijkenissen met pot van vorige week hebben.

Het begon evenals vorige week met het testen van de kwaliteit van het doel. Pepijn zag zijn schot op de paal uiteen spatten en later werd ook de lat geraakt. Verder werd een kopbal van Milan van de lijn gehaald. Het overwicht was er, maar het leverde geen doelpunten op. Terneuzense Boys was efficiënter, één kans: 1-0. 
Gelukkig liet het antwoord van Bru niet lang op zich wachten. Lucas stuurde Aart weg die met een mooie lob de gelijkmaker scoorde. In korte tijd herhaalde Aart dit kunstje nog twer keer. Een raszuivere hattrick betekende een 1-3 voorsprong. Pepijn die, net als vorige week, voor de rust regelmatig de weg naar voren wist te vinden maakte de 1-4. Een mooie boogbal over de doelvrouw heen. Prima eerste helft dus, inderdaad....net als vorige week.
Na rust viel er echter nauwelijks een paars-wit hoogtepunt te noteren. Bas testte voor de zekerheid nog eens de dwarsligger van het andere doel, maar verder was het een slappe bedoening na rust, juist....net als vorige week. Alleen Terneuzense Boys zou nog scoren, eindstand 2-4. Na afloop hebben we het over ons 'tweede helft probleem' gehad. Wat is de oorzaak van opnieuw zo'n matige tweede helft. Conditie? Natuurlijk, die kan beter, maar met elkaar stelden we vast dat we veel te gemakzuchtig speelden. Alsof het allemaal al in kannen en kruiken was. Volgende week ontvangen we Zeelandia Middelburg JO15-3 op Volharding. Zij verloren vorige week met 4-3 van Terneuzense Boys, maar wonnen vandaag met 7-1 van Steenbergen. Een tegenstander dus, die we niet moeten onderschatten. Maar als we dit keer ook ná rust scherp zijn kunnen we ook nu weer voor de winst gaan.

 

Laat een reactie achter op dit bericht.