Nadat Bruse Boys JO15-1 de eerste bekerronde als groepswinnaar had overleeft speelden we afgelopen zaterdag in de tweede ronde tegen Halsteren JO15-3. Op het mooi gelegen sportcomplex van de geelhemden werd gestreden om lijfsbehoud in de bekercompetitie.

Aart en Okan waren vanwege vakantie niet aanwezig, Tom was ziek en ook Tristan en Sebastiaan waren niet van de partij. Met Coen en Manuel in de gelederen zijn we met 12 man afgereisd naar Halsteren. Er stond een stevige bries en we begonnen met de wind in de rug. Van afstand schieten was dus een prima optie. Een eerste schot van Pepijn leverde de keeper best wat moeite op, Kees Jan wist in de rebound helaas niet te scoren. Het overwicht was voor ons, maar na een goed uitgevoerde tegenaanval opende Halsteren de score, 1-0. Het Bruse antwoord kwam vrij snel. Een mooie aanval door het midden waarbij Lukas, Bas en Manuel betrokken waren luidde de 1-1 in. Manuel leek de bal niet helemaal goed te raken, toch belandde de bal achter de doelman, 1-1. Dit was tevens de ruststand. Bru begon de tweede helft heel sterk. Sam maakte al snel de 1-2. Bruse Boys groeide in de wedstrijd. Zoals afgesproken in de rust werd er beter gecoacht en meer bewogen zonder bal. Een snelle uitrap van Adriaan op Pepijn leverde opnieuw een kans op voor Sam, dit keer bracht de keeper redding. Sam was goed op dreef, Bas stuurde hem op rechts de diepte in, Sam behield het overzicht en zag Coen vrijstaan, 1-3.
De 1-4 kwam op soortgelijke wijze tot stand. Nu stuurde Sam Pepijn diep en werd Bas gevonden, 1-4.
Adriaan werd nog verrast door een hoge, draaiende bal die achter onze, tegen de zon inkijkende keeper verdween, 2-4. Sam deed nog geen minuut later nog een duit in het zakje, oog in oog met de keeper maakte hij beheersd de 2-5. Bruse Boys was in de tweede helft heer en meester. Een afvallende bal werd door Jonathan net naast geknald. Ook waren er nog kansen voor Kees Jan, Lucas en Sam, maar het zou 2-5 blijven. Hierdoor blijft JO15-1 ongeslagen. Na een vrij weekend hopen we het op 4 november op te nemen tegen Zeelandia Middelburg, een tegenstander die we in de eerste ronde van het bekertoernooi al hebben ontmoet.

Laat een reactie achter op dit bericht.