Na de topwedstrijd van vorige week, waarbij de koploper met 5-1 aan de kant werd gezet, speelde Bruse Boys JO15-1 afgelopen zaterdag in een winderig Westkapelle tegen De Noormannen JO15-1, de nummer vijf op de ranglijst.

Helaas konden we maar met 11 mensen afreizen naar Westkapelle. Bru begon goed aan de wedstrijd. Met een schot van Pepijn op de paal en een goede poging in de rebound van Aart was de toon meteen gezet: Bru kwam hier voor de winst. Een schot van Kees Jan verwaaide tot een voorzet waar Sam net zijn nieuwe voetbalschoen niet tegen kon krijgen. Hoewel we af en toe iets teveel naar binnen speelden bleven we kansen creëren. Sebas, Sam en Milan misten allen de scherpte voor de goal. Verdedigend hadden we het in de eerste helft niet moeilijk. Adriaan had wel thuis kunnen blijven! Toch gingen we met een brilstand aan de thee. Na rust zocht Bru weer snel de aanval, maar was het De Noormannen die de score opende. Bru liep met teveel mensen voor de bal waar de snelle spits van profiteerde, 1-0. Gelukkig was er nog ruim een half uur de tijd om de zaak recht te trekken, maar gezien ons magere scorend vermogen van de eerste helft werd het toch billen knijpen. Omdat de vleugelspelers het spel nu wat breder hielden ontstond er meer ruimte in de as. Lucas maakte hier dankbaar gebruik van en bracht Sam in stelling die de gelijkmaker scoorde. Niet veel later volgde weer een aanval door het midden dit keer kon Aart afronden, maar zijn schot ging naast. Uit een mooie voorzet van Lucas volleerde Milan de bal over het doel. En zo bleef de afronding vaak onzuiver. Pepijn kon vaak mee opkomen, maar zijn schoten misten precisie. Jonathan die regelmatig mee opkwam over rechts kreeg de bal bij Sam. En na een knappe actie bracht hij Lucas in stelling: 1-2!!
Dit was tevens de eindstand. Al met al was het een zware pot, waarbij de mannen veerkracht hebben getoond en met de juiste instelling en tamelijk goed voetbal de drie punten veilig stelden. Volgende week wacht de volgende pot, thuis tegen SKNWK, altijd lastig!

 

Laat een reactie achter op dit bericht.