Hoe is het mogelijk dat jullie onderaan staan?' Deze vraag werd na afloop van de laatste drie wedstrijden aan ons gesteld. Vorige week hielden de mannen van JO13-1 de koploper lange tijd in bedwang, afgelopen donderdag werd in de laatste seconde van de wedstrijd nipt van de nummer twee verloren en zaterdag gingen we op bezoek bij de nummer vijf op de ranglijst. Drie maal is scheepsrecht!

Bruse Boys JO13-1 kon afgelopen zaterdag met een complete selectie afreizen naar Hoogerheide, waar METO JO13-1 de tegenstander was. Deze ploeg had één puntje meer dan ons, dus bij winst zouden we goede zaken doen.

Nadat we vorige week een sterke eerste helft speelden en daarna de wedstrijd uit handen gaven, zouden we afgelopen zaterdag proberen wat stabieler te spelen. Al snel werd duidelijk dat die doelstelling niet behaald zou worden...

Afgelopen zaterdag speelden de mannen van JO13-1 hun derde competetitiewedstrijd sinds de winterstop. In kakelvers gewassen shirts traden we op eigen veld aan tegen Kruisland JO13-1.

In alle vroegte verzamelden de jongens van JO13-1 zich zaterdag op Volharding. Om 9.00 uur moest er worden afgetrapt in Roosendaal, waar Alliance JO13-2 de tegenstander zou zijn. Met niet meer dan 12 man reisden we af. Okan was ziek, Stefan een weekendje weg en Jeroen deed met JO13-2 mee.

Met niet meer dan twaalf spelers moesten we afgelopen zaterdag afreizen naar Dinteloord. Vanwege ziekte konden we geen beroep doen op Thomas en Casper en ook Okan was niet van de partij. Vanwege het gemis van deze spelers zouden we beginnen in een 4-4-2 opstelling.

Vandaag op 10 maart begon voor Bruse Boys JO13-2 de competitie weer voor het nieuwe seizoen. Om 8.15uur was het verzamelen op sportpark Volharding, helaas nog steeds zonder Yorik en Tristan was ook absent. Daardoor kwam er versterking van Job van Dommele. Vol vertrouwen vertrokken we naar Noordhoek, voor heel veel een nieuwe ploeg en locatie om tegen te voetballen. Wat konden de boys verwachten en tegen welke tegenstander moest er gespeeld worden.

De warming-up onder leiding van Jarno en Thijs zag er indrukwekkend uit, keurig allemaal dezelfde oefeningen met militaire precisie deden de mannen wat ze moesten doen. Dit zag de tegenstander ook uiteraard. De zon brak door, dubbele cijfers qua temperatuur waren al bereikt dus heerlijk weer om te voetballen. Precies om 9.30uur floot de scheidsrechter af voor de start.