Bruse Boys JO13-2 heeft het beste voor het laatst bewaard. Na de 3-1 winst op Zeelandia Middelburg van vorige week kwam de ploeg uit Walcheren deze week bij ons op bezoek. Het zou het absolute hoogtepunt van deze competitie worden.

Zowel Sidney als Maarten konden er deze keer niet bij zijn. Casper en Robin waren de vervangers. We gingen van start in een 4-4-2 opstelling. De beginfase van de wedstrijd verliep een beetje slordig. De lange bal werd te snel gehanteerd en we leden teveel balverlies. Beide ploegen creëerden maar weinig kansen. De inzet waarmee we speelden was wel dik in orde. Isabella en Tygo gingen regelmatig stevig een duel in, waardoor we meer en meer grip op de wedstrijd kregen. Halverwege de eerste helft resulteerde dit in de eerste kansen voor de thuisploeg. Onze gelegenheidsspits Casper werd steeds vaker gevonden, zowel in de 26e als in de 27e minuut was hij trefzeker, 2-0! Jamie, die bij de 2-0 ook al knap voorbereidend werk verrichtte, gaf Casper de kans om er een loepzuivere hattrick van te maken, maar dat lukte net niet.  Na rust zetten de paarshemden het goede spel uit de eerste helft voort. Er viel  oor de aanwezige supporters volop te genieten. Zo was er een schitterende actie. An Robin. Met een onvervalste panna passeerde hij zijn tegenstander en trok op richting de vijandelijke zestien. Zijn steekpass bereikte Jamie die  beheerst afrondde, 3-0. Op het middenveld speelde Yannick een ijzersterke pot. Met een splijtende pass speelde hij Casper vrij die zijn derde treffer maakte, 4-0. Niet veel later vond Jamie Casper aan de rechterkant.  Casper, die blaakte van het zelfvertrouwen, bedacht zich geen moment en haalde uit met links, 5-0. Na vier treffers mocht Casper naar de kant, maar dat betekende niet dat de doelpuntenproductie stil viel. Wessel, die vorige week ook al trefzeker was zou twee mooie treffers maken: eentje onderkant lat en eentje loeihard in het dak van het doel. Tussendoor maakte Yannick
ook nog een doelpunt, waardoor de teller op 8 kwam te staan. Het slotakkoord was voor Manuel die de spitspositie van Casper had overgenomen. Oog in oog met de keeper speelde hij de bal beheerst in het hoekje. Eindstand 9-0! Natuurlijk worden in dit  verslag de doelpuntenmakers genoemd. Maar dit mooie resultaat was de verdienste van een knappe teamprestatie. Tim hield zijn doel leeg, Thomas gaf zijn tegenstander geen kans, Fitha zat er steeds bovenop, Julia speelde steeds de vrije man aan, Kimberly speelde met 100% inzet. Kortom, we zijn trots op Bruse Boys JO13-2!!!
Laat een reactie achter op dit bericht.