Met niet meer dan twaalf spelers moesten we afgelopen zaterdag afreizen naar Dinteloord. Vanwege ziekte konden we geen beroep doen op Thomas en Casper en ook Okan was niet van de partij. Vanwege het gemis van deze spelers zouden we beginnen in een 4-4-2 opstelling.

Vooraf maakten we duidelijke afspraken waarbij bovenaan stond dat we scherp zouden zijn in de duels. Op zich deden we dat ook wel, maar toch gaven we te makkelijk de 1-0 weg, die al vroeg op scorebord verscheen. Gelukkig liet het Bruse antwoord niet lang op zich wachten. Een prachtige aanval die achterin begin bij Manuel die de rechtshalf Daniel inspeelde, Stan bood zich op het middenveld aan en opende knap op Reinout die Stefan vrij voor de keeper zette. Stefan hield het hoofd koel en maakte de 1-1. De gelijkmaker gaf ons vertrouwen. Een corner van Reinout was gevaarlijk maar leverde geen doelpoging op. Aan de andere kant maakte Tim een fantastische redding. Van heel dichtbij leek een Prinsenland-voorzet hard te worden binnen geschoten maar onze Tim had de bal klemvast! We speelden bij vlagen netjes verzorgd voetbal. Stefan, die af en toe van flank wisselde met Reinout maakte een paar sterke acties langs de lijn. Achterin moest Manuel nog een keer ingrijpen, met een mooie sliding voorkwam hij een vijandelijke doelpoging. Met 1-1 gingen we de rust in. Na de rust hadden we de wind in de rug. Mede daardoor lukte het ons om Prinsenland goed onder druk te zetten. Wessel bediende Stefan die, dit keer weer vanaf links, de voorzet op Stan gaf. Helaas ging zijn doelpoging voorlangs. Tim was vandaag in vorm. Tot tweemaal toe moest hij redding brengen toen Prinsenland vrije schietkansen kreeg. Helaas viel de 2-1 uiteindelijk op onfortuinlijke wijze. Een van richting veranderd schot belande in ons doel.
Stefan kreeg nog een kans om opnieuw de gelijkmaker te maken. We bleven wel aandringen en dat dat leverde tot drie keer toe een vrije trap op. Al deze vrije trappen werden door Wessel met zijn fantastische linker genomen, maar door goed keeperswerk leverde het niets op. Een Bruse corner leverde nog een heuse scrimmage op, maar de bal wilde er niet in. Ondertussen kreeg de thuisploeg ook nog best wat kansen en nadat we achterin een op een gingen spelen viel vlak voor tijd de 3-1. Al met al hebben de jongens van JO13-1 een wedstrijd gespeeld met een top-inzet. Met vertrouwen kunnen we op naar de eerste thuiswedstrijd tegen Roosendaal JO13-5, dat zich na een 4-0 winst koploper van de 3e klas mag noemen.

 

Laat een reactie achter op dit bericht.