Hoe is het mogelijk dat jullie onderaan staan?' Deze vraag werd na afloop van de laatste drie wedstrijden aan ons gesteld. Vorige week hielden de mannen van JO13-1 de koploper lange tijd in bedwang, afgelopen donderdag werd in de laatste seconde van de wedstrijd nipt van de nummer twee verloren en zaterdag gingen we op bezoek bij de nummer vijf op de ranglijst. Drie maal is scheepsrecht!

In een warm Bergen op Zoom trapten we on 10.30 af voor de wedstrijd tegen SV DOSKO JO13-1. Al snel werd onze doelman Tim op de proef gesteld. Op een inzet vanuit een corner moest hij gestrekt naar de hoek, een knappe redding. Niet veel
later opende Stefan de score. Kees-Jan stuurde hem met een mooie vrije trap de diepte in en Stefan haalde hard uit, 0-1. Bru bleef driftig de aanval zoeken. Na een rush over de rechterflank gaf Jonathan een voorzet op Jeroen, maar hij kon zijn schoen net niet tegen de bal zetten.
DOSKO gaf veel ruimte weg achter de laatste linie. En met spelers als Kees-Jan, Manuel, Jonathan en Wessel achterin weet je dat er dan mogelijkheden zijn om onze snelle halfspelers de diepte in te sturen. Wessel bediende Stefan regelmatig van een diepe bal op maat. Met een prachtige steekpass door het hart van de defensie van DOSKO zette Manuel Stan vrij voor de keeper, 0-2.
Nadat Casper net niet wist te scoren uit een voorzet van Reinout maakte de thuisploeg de 1-2. Vervolgens was het de beurt aan Stefan. Met 2 doelpunten, waaronder een mooie stift toverde hij de 1-4op het scorebord. Ook Stan scoorde nog na een combinatie met Jamie waardoor we met 1-5 de rust in gingen. Na rust bleef het spelbeeld gelijk. Bruse Boys speelde net als in de voorgaande twee duels scherp, geconcentreerd en dit keer waren de jongens van plan zichzelf flink te belonen. Bru kreeg een vrije trap rond de middenlijn en terwijl DOSKO zich nog aan het organiseren was stuurde Jonathan Reinout met een mooie pass op pad. Reinout gaf voor en Casper scoorde de 1-6. Jamie zag vervolgens zijn vlammende schot net voorlangs gaan. Kees-Jan wist het doel wel te treffen, 1-7 Uit een voorzet van Stefan viel de 1-8. DOSKO zou ook nog scoren, een rollertje glipte onder de voet van Tim door, 2-8. Jamie maakte na een knappe actie van Stan de 2-9. Wie de 2-10 maakte is even aan het oog van de verslaggever ontschoten, maar Wessel zou ook nog doel treffen. Waar hij eerst vanaf links diagonaal uithaalde en daarbij de bal via de lat en de paal terug het veld in zag komen, stelde hij het vizier bij zijn tweede poging iets beter af: een prachtgoal, 1-11. Jeroen was tot slot van plan om de 2-12 te maken, maar zijn schot belandde via de lat voor de voeten van Stefan die vervolgens scoorde. Twee weken geleden verloren we 12-2 van SPS, maar sinds die wedstrijd zijn de jongens vol passie gaan voetballen met goed spel en een mooie overwinning als beloning. Maandag 28 mei sluiten we op eigen veld de competitie af met een wedstrijd tegen Roosendaal. Ook in deze wedstrijd gaan we weer voor een mooi resultaat!

 

Laat een reactie achter op dit bericht.