JO11-2 het team wat in de najaar competitie al tweede was geworden, is afgelopen dinsdag officieel kampioen geworden in de vierde klasse. Na de winst afgelopen zaterdag op directe tegenstander SKNWK kon alleen SSV nog op gelijke hoogte komen. SSV verloor echter van Brouwershaven waardoor onze JO11-2 zonder te spelen niet meer ingehaald kon worden.

De ultieme beloning van maanden hard trainen. De trainingen gegeven door Luc en Wilmar worden altijd bezocht door de jongens, het is een zeldzaamheid dat iemand er niet is. Door de intensieve trainingen en de vele pass-trap oefeningen heeft het team geleerd om zelf het spel te bepalen, op te bouwen en druk te zetten als team op de tegenstander. Erg knap voor een JO11 team.

Afgelopen zaterdag traden de jongens als kampioen aan tegen Brouwershaven. De meeste jongens waren al met hun gedachten bij de festiviteiten waardoor we binnen 10 minuten op 3-0 achterstand stonden. Nadat iedereen uit de kampioensroes wakker was geworden gingen we ons eigen spel weer spelen en keerden we de stand om naar 3-5 door mooie goals van Jop 2x , Roel 2x en Luca. Met deze stand gingen we de rust in.

Ook de tweede helft begon onstuimig waardoor de stand binnen enkele minuten weer gelijk was. Door de aanvulling bij Brouwershaven uit hogere teams werd de stand verder uitgebouwd naar 7-5. De scheidsrechter liet heel veel doorspelen tot frustratie van het team. Nadat ze zichzelf hadden herpakt liet Job maar weer eens zien wat voor kwaliteiten hij had heeft als spits. Na de opbouw via Jesse en Wout kon Job na het uitspelen van zijn directe tegenstander de 7-6 maken. Het spel daarna ging op en neer, Brouw zocht naar nog een goal, Bru naar de gelijkmaker. Roel schoot na een mooie actie van Jop op de paal. Job schoot net over en later op de keeper. Achterin moesten keer op keer Jesse, Juriaan en Ivo tegen de hele lange spits hun verdedigende kwaliteiten laten zien. Alex de vaste sluitpost kon ook de harde schoten pareren. Gelukkig kwam in de laatste minuut de bevrijdende en verdiende gelijkmaker 7-7.

Het feestje kon beginnen. Bij terugkomst op Bru stond de trekker en kar al klaar. Met stampende muziek uit de bass box werd het team rondgereden door het dorp. Wat een huldiging voor de jongens. Hierna werden er nog enkele foto’s gemaakt voor de kantine. Waarna de afsluiting plaatsvond met het eten van friet en een snack in de kantine.

Komende weken gaan we door met trainen, om het team fit te houden voor de toernooien die we gaan spelen. Te beginnen met een toernooi in Zelzate, België. Dit internationale toernooi wordt door 80 teams bezocht. Daarna spelen we een toernooi op Bru en het laatste toernooi in Souburg bij R.S.C.

Als leiders en trainers willen we sponsors Medico Care, Vane montage en Jan de Waal bedanken voor hun materiële bijdrage. Ook de ouders en andere familieleden die ons team elke wedstrijd weer komen aanmoedigen willen we via deze weg bedanken. Verder willen we iedereen bedanken die op welke wijze dan ook bijgedragen heeft aan dit resultaat!!!

Laat een reactie achter op dit bericht.