De jongens van JO11-1 traden gisteren voor de tweede keer in een week tegen de Kogelvangers uit Willemstad. Na het verlies 4-1 uit hadden ze wat recht te zetten. Vanaf de eerste minuut was er druk van Bruse Boys. Dit resulteerde in een paar kleine kansjes. Kogelvangers stond heel goed te verdedigen waardoor de meeste aanvallen van Bru werden geëlimineerd. Tegen de verhouding in werd een snelle uitbraakt van kogelvangers verzilverd 0-1. Doordat de jongens voelden dat ze kansen hadden bleef de druk van Bru en na de derde scrimmage voor het doel was het dan uiteindelijk toch raak 1-1. Zo mochten we ook gaan rusten. 

 

Nadat de jongens in de rust nog wat moed in gepraat was en nog enkele tactische woorden van Koos Kalf gingen de jongens weer het veld op. Bru ging zoals de eerste helft weer druk zetten, echter binnen twee minuten kwam kogelvangers er voor de tweede keer sterk uit en ronde keurig af in een twee tegen één situatie 1-2. Ook nu weer gaf Bru niet op de ruimtes werden groter. Helaas maakten de jongens hier te weinig gebruik van door het spel te smal te houden. Toch was er bijna de 2-2 toen Job Wout en inspeelde en Wout zag dat Sebas volledig vrij stond aan de linkerkant. Na een loepzuivere pass schoot Sebas hard en laag in het zijnet. Bij deze kans bleef het. 

De jongens hebben goed gevoetbald en hadden het geluk niet aan hun zijde. Volgende week hebben ze twee wedstrijden. Te beginnen volgende week dinsdagavond tegen de koploper Seolto uit in Zevenbergen om 18:30 en zaterdag uit in Halsteren om 10:15. 

Laat een reactie achter op dit bericht.

Joomla! Foutopsporingsconsole

Sessie

Profielinformatie

Geheugengebruik

Database zoekopdrachten