De jongens gingen na het monsterverlies van afgelopen dinsdag tegen Seolto 9-1 met frisse moed naar Halsteren. In Zevenbergen hadden ze voetballes gekregen en werden op alle fronten afgetroefd. Nadien zei Job Kieviet dat dit de slechte wedstrijd ooit was. Als team hebben we dan ook afgesproken dat het dan alleen nog maar beter kan.

 

In Halsteren traden de jongens aan zonder de geblesseerde Sebastian. Sebas verdraaide zijn knie uit tegen Seolto, tijdens de warming up. De jongens toonden stuk voor stuk inzet en voerden de druk hoog op . Halsteren kwam er nauwelijks meer uit. Helaas was de passing niet helemaal goed, mede ook door het slechte veld, waardoor de opbouw niet goed uit de verf kwam. Toch viel dan de 0-1 doordat Wout zich knap vrij draaide en Job Kieviet wegstuurde die 1 op 1 daar wel raad mee wist.

Toch was het Halsteren die zich herpakte in de eerste helft en tweemaal scoorde uit twee kansen. Zo gingen we dan ook de rust in. Na de rust kwam Halsteren een paar keer heel gevaarlijk voorlangs, de limonade in de rust had hen zeker goed gedaan. De scheidsrechter nam na een minuut of vijf een dubieuze beslissing. Een voorzet die langs iedereen heen ging werd gepromoveerd tot corner na een appel uit het plubliek. Beider teams snapten niets van deze beslissing. Voor Bru valt uitgerekend uit deze hoekschop de 3-1.

Door het tumult wat toen ontstond was de scheidsrechter het even helemaal kwijt, nadat wout alleen op de goal afmocht van achteren werd neergehaald en toch liet doorspelen, Jop overkwam dit ook nog drie maal in een paar minuten door dezelfde speler. Dikke dikke pech voor onze jongens. Maar hier viel niet tegen op te voetballen. Halsteren en Job Kieviet zouden nog een keer scoren.

Al met al hebben ze zich goed herpakt van verlies afgelopen dinsdag. Het team wil weer vechten voor elkaar! Dat mochten we meenemen naar Bru, de punten gaan dan binnenkort komen. Volgende week spelen we uit tegen Roosendaal.

Laat een reactie achter op dit bericht.

Joomla! Foutopsporingsconsole

Sessie

Profielinformatie

Geheugengebruik

Database zoekopdrachten